Städhjälp i Varberg

Nu finns ditt nya städbolag på Västkusten! Städarna har funnits i 12 år och är idag verksamma i hela Mellansverige. Våra 850 städhjältar finns där för att göra din vardag lite enklare.

 


Vi hjälper dig med städningen i Varberg

Hemstädning i Varberg. Vi hjälper dig med hemstädning liksom engångsuppdrag så som flyttstäd, storstäd och fönsterputs. Våra städhjältar är också proffs på lokalvård för ditt företag!

Boka nu 💧

Städpaus

Städarna i Varberg

Städarna är en städfirma som hjälper er med all typ av städhjälp så som hemstädning och lokalvård på företaget. Det oavsett om det är återkommande hemstäd, kontorsstäd eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi startar alltid ett samarbete med ett kundbesök på företaget eller i ditt hem där vi tillsammans tar fram bästa möjliga upplägg. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Hemstäd i Varberg

Att hålla rent är viktigt och för oss hos Städarna i Varberg och då kommer människan i första hand. Våra städhjältar är grymma och skulle du eventuellt inte vara nöjd har vi alltid vår kvalitetsgaranti. Vi har en grundlista över städhjälp och vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Boka hemstäd i Varberg.

Fönsterputs i Varberg

Vi putsar fönster i Varberg på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Varberg har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Varberg

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Varberg hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Varberg

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Varberg är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Varberg.

Trappstädning i Varberg

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Varberg minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Varberg.

Storstädning i Varberg

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Varberg så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Varberg beror på hur omfattande arbetet är.

Ett städbolag att lita på!
Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet och därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma dag i veckan. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Det är vi såklart väldigt stolta över!

Hitta till oss

0340-674 100
varberg@stadarna.se
Birger Svenssons väg 34b
432 40 Varberg

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Varberg?

Våra medarbetare

Vi hjälper dagligen tusentals företag och privatpersoner med heltäckande utbud inom städservice

🧽 Storstäd

Nollställ hemmet eller arbetsplatsen

🧻 Förbrukningsmaterial

Vi ser till att er arbetsplats alltid har påfyllt material

🧼 Fönsterputs

Enstaka eller återkommande

💎 Golvvård

Vi är experter på alla material

Hemstäd från 1195 kr i månaden

Varför välja hemstäd av Städarna?

Kollektivavtal – Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!
✅ Nöjd-kund-garanti – Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med.
✅ Brottsregisterkontroll – Alla medarbetare kontrolleras mot brottsregistret
Samma team – Ger hög och jämn kvalitet!
Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme