Företagsstäd och kontorsstäd

Vi hjälper dig med allt ifrån det lilla kontoret till den stora fabriken!

Kostnadsförslag
Städning på företag & kontor Företagsstäd
Städning på företag & kontor

Företagsstäd – Era dammråttor är vår business

Är du och dina kollegor riktigt grymma på det ni gör? Har ni fullt upp med att fokusera på er företagsverksamhet och skapa nytta för era kunder? Bra! Då är det precis det ni ska lägga er tid och energi på. Inte ska ni behöva oroa er för om det är lite dammigt i konferensrummet eller saknas papper på kundtoaletten. Det kan ni med varm hand lämna över till oss. Det är nämligen Städarnas business!

Fönsterputs

Företagsstäd – Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Kostnadsförslag

Vad kostar det?

Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler.

Vi utför även dessa företagstjänster

Kontor, butiker m.m.

– Lokalvård
– Storstäd
– Fönsterputs
– Golvvård
– Entrémattor

Fastighetsägare

– Trappstädning
– Avhysningsstäd
– Flyttstäd
– Fönsterputs
– Städ till hyresgäster
– Sanering
– Klottersanering

Byggföretag

– Etablering/bodstädning
– Entreprenadstädning
– Fönsterputs

 

Boka företagsstädning

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Jag samtycker till att Städarna får behandla mina personuppgifter enligt GDPR