Företagsstäd och kontorsstädning

Vem tömmer era soppåsar? Dags att ta hjälp av ett städföretag? Den bästa företagsstädningen är den man inte behöver tänka på!

Kostnadsförslag

Elektrostatisk desinficering

Nollställ era lokaler och skapa trygghet
Vi erbjuder elektrostatisk desinficering och sin är effektiv ytdesinfektion för total avdödning av sporer, virus och multiresistenta bakterier med full effekt efter bara två minuter!

Vi utför desinficering med elektrostatisk sprutpistol. Den elektrostatiska teknologin i sprutan gör så att vätskan som sprutas ut blir elektrifierad genom att göra dropparna positivt laddade. Ytorna som sprayas blir helt täckta med en fin och jämn beläggning, även på svåråtkomliga ytor.

 

Auktoriserat Serviceföretag

Vi är ett auktoriserat serviceföretag ❤️

Det betyder kort och gott att vi följer Almega Serviceföretagens auktorisationskriterier och vilka det är kan du läs mer om på knappen nedan. 👇🏼

 

Städning på företag & kontor Lokalvård, städ företag
Städning på företag & kontor

Vi erbjuder all sorts städ som företag kan önska

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Från första sekunden någon kliver in hos er bildar de sig en uppfattning. Medveten eller omedveten men den kan bli svår att ändra på senare. Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna den bästa möjliga känslan från första gången de tar ett kliv innanför tröskeln!

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats!

Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar.

Fönsterputs

Företagsstädning – Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Kostnadsförslag

Vad kostar städning till företag?

Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler.

Städ – Företag

Vi erbjuder många olika tjänster och kan lösa det mesta! Våra städhjältar hjälper kontor, butiker, byggföretag och fastighetsägare.

Kontor, butiker m.m.

– Lokalvård
– Storstäd
– Fönsterputs
– Golvvård
– Entrémattor
– Kontorsstäd

Fastighetsägare

– Trappstädning
– Avhysningsstäd
– Flyttstäd
– Fönsterputs
– Städ till hyresgäster
– Sanering
– Klottersanering

Byggföretag

– Etablering/bodstädning
– Entreprenadstädning
– Fönsterputs

 

Städ företag – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

GDPR

Inget prisförslag tillgängligt för denna stad, fyll i en bokning så återkommer vi med prisförslag