Hemstädning och kontorsstäd – Din städfirma i Stockholm

Hemstädning i Stockholm. Vi hjälper dig med hemstäd liksom engångsuppdrag så som flyttstäd, storstäd och fönsterputs. Våra städhjältar är också proffs på lokalvård för ditt företag!

Städfirma Stockholm

Hemstädning i Stockholm. Vi är glada så vi spricker att Maries Puts & Städ är numera en del av Städarna. ❤️🎉

Kom igång med hemstädning

Städfirma Stockholm

Städfirma i Stockholm

Städarna är en städfirma som hjälper er med all typ av städhjälp så som hemstädning och lokalvård på företaget. Det oavsett om det är återkommande hemstäd, kontorsstäd eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi startar alltid ett samarbete med ett kundbesök på företaget eller i ditt hem där vi tillsammans tar fram bästa möjliga upplägg. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Hemstäd i Stockholm

Ta hjälp av Städarna i Stockholm när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Stockholm.

Fönsterputs i Stockholm

Vi putsar fönster i Stockholm på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Stockholm har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Stockholm

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Stockholm hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Stockholm

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Stockholm är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslagföretagsstäd och kontorsstädning i Stockholm.

Trappstädning i Stockholm

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Stockholm minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Stockholm.

Storstädning i Stockholm

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Stockholm så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Stockholm beror på hur omfattande arbetet är.

Ett städbolag att lita på!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet och därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma dag i veckan. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Det är vi såklart väldigt stolta över!

Hitta till oss

Maries puts & städ är en del av Städarna
08-86 18 17
privat@maries.se
Instrumentvägen 25
126 53 Hägersten

Kontakta oss
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Kontakta oss 🤙🏻

Jobba här

Emelie

Ekaterine

Aksana

Johanna