Hemstädning och kontorsstäd – Din städfirma i Stockholm

Städfirma i Stockholm som hjälper dig med hemstädning liksom engångsuppdrag så som flyttstäd, storstäd och fönsterputs. Våra städhjältar är också proffs på lokalvård för ditt företag!

Städfirma Stockholm

Städfirma i Stockholm

Städarna är en städfirma som hjälper er med all typ av städhjälp i hemmet och lokalvård på företaget. Det oavsett om det är återkommande hemstädning, kontorsstäd eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi startar alltid ett samarbete med ett kundbesök på företaget eller i ditt hem där vi tillsammans tar fram bästa möjliga upplägg. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Ett städbolag att lita på!
Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet och därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma dag i veckan. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Det är vi såklart väldigt stolta över!

Hitta till oss

08 – 211 277
stockholm@stadarna.se
Snoilskyvägen 8, 112 54 Stockholm

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
Platsansvarig

Magnus Larsson
magnus@stadarna.se
08- 21 12 77