Vi hjälper dig med städningen i Strängnäs

Städfirma Strängnäs som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare

Städbolag

Städarna Strängnäs

Vi på Städarna i Strängnäs utför städtjänster som hjälper och underlättar för dig i din vardag. Lokalvård eller kontorsstäd på företag och samtliga hushållsnära tjänster så som hemstäd och fönsterputs är några av de sysslor vi som städfirma har att erbjuda. Städarna i Strängnäs är ett städföretag som verkar lokalt i Strängnäs.

Vi är en del av en väletablerad städkoncern som finns i 23 olika städer. I och med vårt lokala arbete finns vi hela tiden nära dig som kund vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalitet. Vi anpassar oss helt efter dina specifika önskemål, alltifrån städhjälp till att mata fiskarna.

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt oavsett situation. Samtliga har genomgått Städarnas eget utbildningsprogram Städarna Academy.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Hemstäd i Strängnäs

Ta hjälp av Städarna i Strängnäs när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Strängnäs.

Fönsterputs i Strängnäs

Vi putsar fönster i Strängnäs på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Strängnäs har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Strängnäs

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Strängnäs hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Strängnäs

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Strängnäs är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Strängnäs.

Trappstädning i Strängnäs

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Strängnäs minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Strängnäs.

Storstädning i Strängnäs

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Strängnäs så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Strängnäs beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0152-10064
[email protected]

Städarna i Strängnäs AB
Rinmansgatan 18, 633 46 Eskilstuna

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Strängnäs?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! ?

Här är några av de tjänster vi utför:

VD

Stina Wilhelmsson
[email protected]
016-140 555

Arbetsledare

Anna Paulsson
[email protected]
016-140 555

Arbetsledare

Therese Axelsson
[email protected]
016-140 555