Vi hjälper dig med städningen i Borås

Städfirma i Borås som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

Hemstäd

Städarna Borås

Vi hjälper dig med städ i hemmet och lokalvård på företaget. Återkommande hemstädning, kontorsstäd eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Vi är en städfirma att lita på och ett städbolag med hög tillväxt.

Städhjälp i Borås

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.
Städarna är Borås snabbast växande städföretag och med ett mål att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.
Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats.

Hemstäd i Borås

Ta hjälp av Städarna i Borås när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Borås.

Fönsterputs i Borås

Vi putsar fönster i Borås på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Borås har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Borås

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Borås hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Borås

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Borås är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Borås.

Trappstädning i Borås

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Borås minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Borås.

Storstädning i Borås

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Borås så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Borås beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

033-10 66 16
boras@stadarna.se
Marieholmsgatan 54A (BV), 415 02 Göteborg

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Borås?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Linda Davidsson
linda@stadarna.se
031 – 21 21 77

ARBETSLEDARE

Emma Jakobsson
emma@stadarna.se
031 – 21 21 77