Flyttstädning

Vi tar hand om ert flyttstäd i samband med flytten så att ni kan fokusera på det nya hemmet fullt ut!

Få kostnadsförslag – Flyttstäd

Kontakta oss så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering.

I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

Stad

Storlek på övriga ytor: balkong, förråd, altan

Storlek på boende

Cirkapris:

Priset som visas är efter rutavdrag

Kalkylera

  Boka flyttstädning

  Kontakta oss så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering.

  I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

  Cleaning icon

  Nästa steg

  Cirkapris:

  Integritetspolicy

  Inget prisförslag tillgängligt för denna stad, fyll i en bokning så återkommer vi med prisförslag

  Vad kostar städning till företag?

  Flyttstädning – Din flytt handlar om framtiden

  På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem? Då är det precis som det ska vara. Att flytta ska inte handla om att städa ut det som varit. Att flytta ska handla om framtiden. Så låt oss på Städarna ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. Det är du värd! 🙌🏼

  Flyttstädning

  Att flyttstäda – Så funkar det!

  Vi på Städarna är experter på flyttstädning. Kontakta vår trevliga kundtjänst så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

  Vad ingår i städningen?

  Våra flyttstädningar utförs alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Det betyder att samtliga ytor invändigt ingår i städningen. Vi tar med det material som behövs för städningen och rengör allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar, fasta armaturer och de där svåråtkomliga ytorna bakom elementen. Fönsterputs ingår självklart. Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan givetvis beställas som tillval. Behöver ni hjälp med att piffa upp trädgården inför en visning eller med att tömma garaget, vinden eller förrådet? Fråga oss så kan vi säkert hitta en kostnadseffektiv lösning på det med.

  Kostnadsförslag

  Extra viktigt att veta!

  Tänk på att kyl och frys ska vara avstängda och tömda före städningen. Det är väldigt viktigt att du berättar för oss ifall bostaden inte har städats på länge eller om det har förekommit rökning inomhus. Flyttstädningen kan i så fall helt eller delvis behöva klassas som sanering. Om vi på Städarna på plats bedömer att uppdraget ska klassas som sanering har vi rätt att debitera extra för detta enligt gällande prislista. Givetvis kontaktar vi kund och upplyser om detta innan städningen fortgår.


  Städ-garanti

  När du anlitar Städarna för din flyttstädning garanterar vi att du blir nöjd med vårt jobb och att städningen av bostaden blir godkänd av hyresvärden eller den som ska flytta in efter dig. Genom att anlita oss slipper ni alltså helt och hållet ansvaret för flyttstädningen och kan till fullo fokusera på ert nya hem. Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det som du inte är nöjd med. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast sju dagar efter utförd flyttstädning.


  Avtalsvillkor

  Ladda ner fullständiga avtalsvillkor