Flyttstädning när det är dags att flytta

Är det dags att flytta? Boka flyttstäd hos oss så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället. Det förtjänar du! 🤩

Vad kostar flyttstädning?

Kostnaden för flyttstäd varierar beroende på hur stor bostadsytan är. Kontakta oss så ser vi till att du får ett kostnadsförslag som är helt anpassat utifrån just din bostad. När du godkänt kostnadsförslaget bokar vi in en tid som passar smidigt tillsammans med din flyttplanering.

Vi ser givetvis till så att överlämningen av nyckeln blir så smidig som möjligt och självklart lämnar vi garanti på vårt arbete.

Stad

Storlek på övriga ytor: balkong, förråd, altan

Storlek på boende

Cirkapris:

Priset som visas är efter rutavdrag

Kalkylera

  Boka flyttstädning

  Kontakta oss så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering.

  I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

  Cleaning icon

  Nästa steg

  Cirkapris:

  Integritetspolicy

  Inget prisförslag tillgängligt för denna stad, fyll i en bokning så återkommer vi med prisförslag

  Vad kostar städning till företag?

  Din flyttstädning – Din framtid!

  Det ska vara peppigt att flytta! adios gammalt och hej nytt! 👋🏻  Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått.
  Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten.

  Därför tycker vi att du ska låta oss ta hand om att städa ut det som varit, medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. När du anlitar oss på Städarna försäkrar du dig också om att städningen blir korrekt och att den uppfyller de krav som ställs på en ordentlig flyttstädning.

  Flyttstädning

  Boka flyttstädning – Så funkar det!

  När du väl fått ett flyttdatum är det dags att boka flyttstädning. Då kontaktar du vår trevliga kundtjänst som ser till så att du får en tidsbokning som passar i ditt flyttschema. Vi lämnar garanti på arbetet, och kommer överens om det praktiska kring nyckelöverlämning.

  Städ-garantin garanterar att städningen blir utförd enligt de krav som ställs. Skulle det mot förmodan bli underkänt åtgärdar vi problemet och du behöver inte ens fundera på städningen. 

  Flyttstäd – Vad ingår?

  Vi på Städarna följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer.

  Detta ingår när du bokar flyttstäd av oss: 

  • Samtliga ytor invändigt ingår i städningen. 
  • Vi står för städmaterialet.
  • Rengöring av allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar, fasta armaturer och de där svåråtkomliga ytorna bakom elementen.
  • Fönsterputs.

   

  Kostnadsförslag

  Vilka tillval kan jag boka till min flyttstädning?

  Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan givetvis beställas som tillval. 

  Behöver ni hjälp med att piffa upp trädgården inför en visning eller med att tömma garaget, vinden eller förrådet? Fråga oss så ser vi till att hitta en kostnadseffektiv lösning som passar dig. 

  Flyttstäd – att tänka på

  Inför flyttstädningen kan det vara bra att fixa en liten checklista så att arbetet kan utföras så smidigt som möjligt att våra städproffs.

  Tänk på att kyl och frys ska vara avstängda och tömda inför städning.

  Berätta för oss om bostaden inte städats på länge, eller om det förekommit rökning inomhus, så anpassar vi oss efter det. Vid långvarig rökning inomhus eller bostäder som inte städats på mycket länge kan det komma att räknas som sanering, vilket vi behöver debitera extra för. I så fall hör vi självklart av oss innan, så att du som kund kan bestämma. 


  Städ-garanti – din säkerhet

  När man bokar flyttstäd ska man som kund känna sig trygg med att arbetet blir proffsigt utfört och godkänt av hyresvärden eller den som ska ta över bostaden. Just därför jobbar vi med städgaranti, så att du helt och hållet slipper ansvaret och kan fokusera på det roliga med flytten istället. 

  Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det som du inte är nöjd med. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast sju dagar efter utförd flyttstädning.


  Avtalsvillkor

  Ladda ner fullständiga avtalsvillkor

   

  Flyttstäd
  Hur fungerar en flyttstädning?

  Vi på Städarna är experter på flyttstädning. Kontakta vår trevliga kundtjänst så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar in bäst i er flyttplanering. I samband med bokningen kommer vi även överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

  I vilka städer kan ni hjälpa till med flyttstädning?

  Vi erbjuder flyttstädning i de flesta städer i Sverige. Kontakta kundtjänst för mer information om just din hemstad.