Vi hjälper dig med städningen i Linköping

Städbolag i Linköping som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna i Linköping

Städarna i Linköping etablerade sig först som ett litet städbolag i Linköping under 2010 med ett kontor på Klostergatan i Vasastan. Sedan dess har vi växt i stadig takt. Fokus för Städarna har alltid varit att vara bäst i Linköping på städning och vi som jobbar på Städarna gör verkligen vårt bästa varje dag för att leva upp till företagets vision om att ha branschens nöjdaste kunder inom hemstädning.

Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning, fönsterputs, storstäd till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål kring städhjälp – från punktinsatser då och då till städ varje vecka. Vi hjälper även dagligen företag med lokalvård och kontorsstäd. Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar fokuserat och professionellt. Samtliga medarbetare har även genomgått Städarnas eget utbildningsprogram Städarna Academy.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför strävar vi efter att det alltid ska vara samma medarbetare som utför den löpande städning på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Vi är ett städbolag att räkna med!

/Anna Egir, VD

Hemstäd i Linköping

Ta hjälp av Städarna i Linköping när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Linköping.

Fönsterputs i Linköping

Vi putsar fönster i Linköping på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Linköping har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Linköping

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Linköping hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Linköping

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Linköping är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Linköping.

Trappstädning i Linköping

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Linköping minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Linköping.

Storstädning i Linköping

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Linköping så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Linköping beror på hur omfattande arbetet är.

Vi är stolta sponsorer av Nattvandrarna Linköping

Vi vill bidra till ett tryggt samhälle för stadens ungdomar.

Hitta till oss

013-14 22 78
linkoping@stadarna.se
Bangårdsgatan 6
582 77 Linköping

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Linköping?

Våra medarbetare

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

VD

Anna Egir
anna@stadarna.se
013-14 22 78

Kontorschef

Rebecca Csenyi Gustavsson
rebecca@stadarna.se
013-14 22 78

Arbetsledare

Ida Fahlstedt
ida.fahlstedt@stadarna.se
013-14 22 78