Våra tjänster

Vilken städhjälp är du intresserad av?

Välj i slidern nedan vilken tjänst du vill läsa mer om ??

Städhjälp som känns bra i magen!

Vi hjälper varje dag tusentals kunder med städhjälp som exempelvis hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs.

När det är dags att anlita en städfirma – välj ett städbolag som känns bra i magen! 

Extra tillval städtjänster

Fördelar med städhjälp

Professionella städmetoder –  Städarna använder städmetoder som kan trolla bort fläckar som du inte trodde var möjliga.

Förbättrar hälsan – En ren inomhusmiljö kan bidra till att minska risken för allergier och andra hälsoproblem. Dessutom kan det förbättra din psykiska hälsa genom minskad stress och bättre koncentration. 

Öka produktiviteten – Genom att ta hjälp med städning kan du skapa en arbetsmiljö som främjar koncentration och fokus. 

Ger en positiv känsla –  En ren och fräsch hemmiljö kan ge en positiv känsla och bidra till en bättre livskvalitet. Genom att ta hjälp med städning kan du skapa en trivsam och inbjudande miljö för dig själv och dina gäster.

Varför välja Städarna?

Vi sätter människan i fokus – Att hålla rent är viktigt och för hos Städarna kommer människan i första hand. Vi vet att om våra medarbetare mår bra, så mår ditt hem ännu bättre. Därför jobbar alla våra medarbetare under kollektivavtal.

✅ Nöjd-kund-garanti – Våra städhjältar är grymma och skulle du eventuellt inte vara nöjd har vi alltid vår kvalitetsgaranti som finns där som en säkerhet för dig som kund. Fördelen med ett stort städbolag som oss är att vi alltid kan ta ansvar.

✅ Koll i brottsregistret – Säkerheten är viktig oavsett vem man släpper in i sitt hem. Så även för oss. Vi kontrollerar alltid våra medarbetare i brottsregistret.

Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme så finns ansvarsförsäkringen där som en trygghet för dig som kund.

Vill du komma i kontakt med oss?
Letar du efter kontaktuppgifter till din stad? Eller vill du ha kostnadsförslag på hemstäd?

hemstädskund

Vad tycker våra kunder?

”Städarna har inte bara gjort vårt hem rent och fint, de har städat bort allt tjafs i vardagen. Sedan Städarna kom in i vårt hem, så har vår vardag blivit så mycket mer positiv och enkelt”

Hampus, Hemstädskund

Peter_hemstädskund

”Tiden jag sparar använder jag som kvalitetstid, för mig och min hund ute i naturen. Jag är otroligt nöjd att jag valde Städarna som städbolag!”

Peter, Hemstädskund

Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

Läs gärna med om investeringen och vårt arbete

Vanliga frågor
Kan jag byta städpaket?

Självklart kan du göra det! Det går bra att justera ditt paket både upp och ner. Du kan dock inte ändra ditt paket inom innevarande månad utan bytet görs till nästkommande månad.

Vilket städmaterial använder ni?

I er fasta månadskostnad ingår ett personligt städkit. Städkitet innehåller de artiklar som vi behöver för att utföra en komplett och professionell städning i ditt hem. Städkitet kommer att förvaras hos er och ni ansvarar för att tvätta dukarna mellan städtillfällena. Detta då vi inte vill blanda materialet med olika hushåll och därigenom riskera att sprida bakterier och virus.

Vilken bindningstid och uppsägningstid har jag?

Hos oss har ni ingen bindningstid utan endast 1 kalendermånads uppsägningstid. Vid nyttjande av kampanjerbjudande gäller dock en bindningstid på 3 kalendermånader.

Jag har ett husdjur, kan ni städa hos mig ändå?

Självklart hjälper vi även kunder som har husdjur. Däremot är det viktigt att du som kund informerar oss om vad för husdjur som har äran att bo hos dig så vi kan säkerställa att din städhjälte varken är allergisk eller rädd. Även om det bor djur i bostaden som inte är hemma vid städningen behöver det framgå för att utesluta allergi hos den som utför städningen.

Vad behöver jag själv göra inför mitt städtilfälle?

För att få bästa möjliga resultat av tjänsten, se gärna till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet. Det kan till exempel vara leksaker på golvet eller disk på diskbänken.

Vad kostar hemstädning?

Som hemstädskund med frekvens varje eller varannan vecka betalar du en fast månadsavgift för ditt städpaket. Det innebär att månadskostnaden inte påverkas av om du vissa månader får ett extra städtillfälle beroende på när månadsskiftet sker i förhållande till din städdag. Den fasta månadskostnaden för ditt städpaket baseras bland annat på hur stor din bostad är. Klicka här för att genomföra ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hemstädsmöte.

Har Städarna kollektivavtal?

Städarna har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. Mår vi bra mår ditt hem bra! Läs mer om våra initiativ för att ta hand om våra människor här. 

Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

Alla våra städhjältar får utbildning inom städservice och hushållsnära tjänster. I utbildningen ingår bland annat kunskap om rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien och sist men inte minst olika miljöaspekter som våra tjänster påverkas av.

Vad ingår i en hemstädning?

Städarna har en checklista över vad som ingår i en ordinarie hemstädning enligt de olika städpaketen. Under respektive paket kan du se vad som ingår och jämföra mellan de olika nivåerna. Kika här! 

Vad kostar en fönsterputsning?

Kostnaden för fönsterputsning beror antalet glaspartier som ska rengöras. Klicka här för att få ett kostnadsförslag för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller rutavdrag för våra fönsterputstjänster.