Våra tjänster

Vilken städhjälp är du intresserad av?

Välj i slidern nedan vilken tjänst du vill läsa mer om 👇🏼

Städhjälp som känns bra i magen!

Vi hjälper varje dag tusentals kunder med städhjälp som exempelvis hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs.

När det är dags att anlita en städfirma – välj ett städbolag som känns bra i magen! 

Extra tillval städtjänster

Fördelar med städhjälp

Professionella städmetoder –  Städarna använder städmetoder som kan trolla bort fläckar som du inte trodde var möjliga.

Förbättrar hälsan – En ren inomhusmiljö kan bidra till att minska risken för allergier och andra hälsoproblem. Dessutom kan det förbättra din psykiska hälsa genom minskad stress och bättre koncentration. 

Öka produktiviteten – Genom att ta hjälp med städning kan du skapa en arbetsmiljö som främjar koncentration och fokus. 

Ger en positiv känsla –  En ren och fräsch hemmiljö kan ge en positiv känsla och bidra till en bättre livskvalitet. Genom att ta hjälp med städning kan du skapa en trivsam och inbjudande miljö för dig själv och dina gäster.

Varför välja Städarna?

Vi sätter människan i fokus – Att hålla rent är viktigt och för hos Städarna kommer människan i första hand. Vi vet att om våra medarbetare mår bra, så mår ditt hem ännu bättre. Därför jobbar alla våra medarbetare under kollektivavtal.

✅ Nöjd-kund-garanti – Våra städhjältar är grymma och skulle du eventuellt inte vara nöjd har vi alltid vår kvalitetsgaranti som finns där som en säkerhet för dig som kund. Fördelen med ett stort städbolag som oss är att vi alltid kan ta ansvar.

✅ Koll i brottsregistret – Säkerheten är viktig oavsett vem man släpper in i sitt hem. Så även för oss. Vi kontrollerar alltid våra medarbetare i brottsregistret.

Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme så finns ansvarsförsäkringen där som en trygghet för dig som kund.

Vill du komma i kontakt med oss?
Letar du efter kontaktuppgifter till din stad? Eller vill du ha kostnadsförslag på hemstäd?

hemstädskund

Vad tycker våra kunder?

”Städarna har inte bara gjort vårt hem rent och fint, de har städat bort allt tjafs i vardagen. Sedan Städarna kom in i vårt hem, så har vår vardag blivit så mycket mer positiv och enkelt”

Hampus, Hemstädskund

Peter_hemstädskund

”Tiden jag sparar använder jag som kvalitetstid, för mig och min hund ute i naturen. Jag är otroligt nöjd att jag valde Städarna som städbolag!”

Peter, Hemstädskund

Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

Läs gärna med om investeringen och vårt arbete