Dödsbo städning och tömning av dödsbo

Vi hjälper dig med allt från tömningen av bohag till städningen av dödsbo

Boka städ

Tömning och städning av dödsbo – När kraften saknas

När en närstående gått bort måste sorgen få ta sin tid. Samtidigt är det mängder av saker som de anhöriga måste ta hand om vid en persons bortgång. Att tömma och städa ur dödsboet brukar vara en av de saker som tidigt måste lösas. Men när kraften saknas och sorgen är för stor, hur gör man då? Kontakta oss på Städarna så avlastar vi dig med det praktiska.

Så funkar det

Kontakta vår trevliga kundtjänst så kommer vi tillsammans fram till hur vi på bästa sätt kan avlasta dig i det tunga arbetet med dödsboet.

Hemstäd

Övrig information om städning och tömning av dödsbo

Vad som specifikt ingår vid tömning/städning av ett privat bohag varierar mycket från fall till fall. Vi hjälper till med tömningen av bostaden och när bostaden är helt tömd flyttstädar vi den enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Självklart ingår garanti om ni mot förmodan inte är nöjda. Läs mer om hur en flyttstädning går till.

Vad kostar städning till företag?

Vad ingår i tömning och städning av dödsbo?

Vad som specifikt ingår vid tömning/städning av ett privat bohag varierar mycket från fall till fall. Vanligtvis hjälper vi till med tömningen av själva bostaden. Vi kan åta oss att kontakta välgörenhetsorganisationer för de saker som man ej vill ha eller lyckats sälja. När bostaden är helt tömd flyttstädar vi den enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Självklart ingår garanti om ni mot förmodan inte är nöjda. Här kan du läsa mer om hur en flyttstädning går till.

Kontakta oss för städning av dödsbo

Kontakta vår kundtjänst så kommer vi tillsammans fram till hur vi på bästa sätt kan avlasta dig i det tunga arbetet med dödsboet.

    Vem är du?

    Vart bor du?

    Övrigt

    Integritetspolicy