Fönsterputs för glasklart resultat

Brukar det kännas som ett jätteprojekt att putsa dina fönster? Det är inget konstigt alls! Att putsa fönster snabbt och effektivt utan rinnmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städarna vara proffs på just detta!

Få kostnadsförslag

Ett städbolag som känns bra i magen 💙 Läs om vårt självklarhetsarbete

Professionell och snabb fönsterputsning 

Vi utför professionell och effektiv putsning på alla sorters fönster oavsett bostad. Liten lägenhet eller stor villa, panoramafönster eller inglasad balkong? Vi är experter på att göra dina fönster skinande rena och våra medarbetare har flera års erfarenhet och är kunniga på att hjälpa dig oavsett behov. 

För en renare känsla rekommenderar vi att kombinera en putsning tillsammans med återkommande hemstäd eller en storstädning.

Boka rengöring av dina fönster!

Kostnaden för fönsterputs beror på antal fönster och hur de är placerade. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om hur det går till.

☑️ Ansvarsförsäkring

☑️ Trygg leverantör

☑️ Nöjd-kund-garanti

Var bor du?

Kära kund!

Städarna i din stad har blivit en del av Hemfrid. För bokning av städhjälp hänvisar vi dig till Hemfrid

  Vem är du?

  Vart bor ni?

  Övrigt

  Integritetspolicy


  Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

  För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

  Läs gärna med om investeringen och vårt arbete

  Vinterkyla eller sommarvärme – vi löser putsningen! 

  Många tror att man inte kan putsa fönsterna under vinterhalvåret vilket inte stämmer. Oavsett om ni vill beställa en putsning inför midsommarfesten eller tills ljusstakarna ska upp så har vi resurserna för att hjälpa till, snö och regn hindrar inte oss!