Byggstäd

Byggstädning är en viktig del av byggprocessen. Vi erbjuder professionell byggstädning för att säkerställa att ditt byggprojekt blir skinande rent från start till slut. Självklart med kollektivavtal, ansvarsförsäkring och ID06!

Ett städbolag som känns bra i magen ? Läs om vårt självklarhetsarbete

Kära kund!

Städarna är nu en del av Hemfrid. Hör av dig till [email protected] eller 010 555 85 00 för att boka den här tjänsten.

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom hur vi kan hjälpa till!

Städning efter nybyggnation och renovering

Oavsett om du är en privatperson som önskar hjälp med en grovstädning efter renovering eller ett stort företag som byggt upp en nybyggnation så har våra städteam stor erfarenhet av byggstädning! Vi hjälper i dagsläget ett flertal stora och små byggföretag samt privatpersoner runt om i hela landet.

Helhetslösning

Större byggprojekt innebär ofta en hel del städning. Det ska vara smidigt att anlita en städentreprenör och självklart hjälper vi till med mer än bara byggstädning, till exempel: 

  • Grovstädning
  • Löpande underhållsstädning
  • Visningsstädning
  • Slutstädning
  • Inflyttningsstädning

Byggstäd – Så funkar det!

  1. Inkom med förfrågningsunderlag. Vid större byggprojekt är det önskvärt för oss att ta del av kontraktshandlingar, tekniska beskrivningar, rumsbeskrivningar och planritningar för att snabbt offerera ett pris.
  2. Vi bokar upp ett fysiskt eller digitalt möte för att tillsammans gå igenom projektet.
  3. Utifrån upphandlingsunderlaget och övriga iakttagelser under vårt möte beräknas ett pris och vi återkommer därefter med en offert.

 

Städning efter renovering av hus

Har du renoverat eller byggt nytt? Det är oerhört viktigt att få bort alla dammpartiklar som samlas under en byggnation för att säkerställa en god inomhusmiljö. När byggarbetet är färdigt är det fullt förståeligt att ni snabbt vill packa upp flyttlådorna och komma igång med vardagen igen. Vi utför en grundlig byggstädning för att få ditt hem skinande rent och fritt från dammpartiklar som annars kan påverka hälsan. 

Vad kostar en byggstädning?

Kostnaden för en byggstädning beror på storleken på objektet. Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom era behov.

Kostnadsförslag byggstädning

☑️ Kollektivavtal

☑️ ID06

☑️ Nöjd-Kund-Garanti 

☑️ Ansvarsförsäkring

Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

Läs gärna med om investeringen och vårt arbete

Byggstädning
Kan jag boka storstädning efter renovering?

Ja, vi erbjuder städning efter renovering. Meddela alltid om din bokning gäller städning efter renovering så vi kan ta höjd för fler timmar till följd av mängden byggdamm.

Har era anställda ID06?

Alla medarbetare har ServiceID och där det krävs.