Vi hjälper dig med städningen i Tranås

Städfirma i Tranås som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städbolag

Vi kan hjälpa dig med all typ av städning i Tranås!

Vi hjälper dig med städ i hemmet och lokalvård på företaget.
Återkommande hemstädning och kontorsstädning eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov av städhjälp. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Vi är ett lokalt städföretag i Tranås med gedigen erfarenhet och kunskap. Kontakta oss redan idag så hittar vi en lösning som passar dig!

Hemstäd i Tranås

Ta hjälp av Städarna i Tranås när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Tranås.

Fönsterputs i Tranås

Vi putsar fönster i Tranås på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Tranås har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Tranås

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Tranås hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Tranås

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Tranås är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Tranås.

Trappstädning i Tranås

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Tranås minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Tranås.

Storstädning i Tranås

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Tranås så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Tranås beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0140-133 40

tranas@stadarna.se
Lilla Sveagatan 9, 573 31 Tranås

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Tranås?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
Arbetsledare

Marika Linder
marika.linder@stadarna.se
0140-133 40