Vi hjälper dig med städningen i Mjölby

Städbolag i Mjölby som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare!

Hemstäd

Städarna i Mjölby som hjälper dig med all typ av städning

Vi utför samtliga hushållsnära tjänster samt lokalvård och kontorsstäd på företag. Vi underlättar din vardag med allt från fönsterputs till hemstäd. Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka.

Städarna i Mjölby verkar lokalt i Mjölby, Motala och Vadstena. Vi ingår i en städkoncern som finns på totalt 25 orter i Sverige och har nästan 600 medarbetare. Genom att arbeta på en lokal nivå med städhjälp finns vi hela tiden nära våra kunder och medarbetare, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städning av högsta kvalitet. Alla våra medarbetare är kontrollerade mot brottsregistret och har god erfarenhet från städbranschen. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitet i alla sina tjänster.

/Anna Egir, VD

Hemstäd i Mjölby

Ta hjälp av Städarna i Mjölby när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Mjölby.

Fönsterputs i Mjölby

Vi putsar fönster i Mjölby på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Mjölby har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Mjölby

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Mjölby hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Mjölby

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Mjölby är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Mjölby.

Trappstädning i Mjölby

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Mjölby minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Mjölby.

Storstädning i Mjölby

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Mjölby så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Mjölby beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0142-169 90
mjolby@stadarna.se
Bockarpsvägen 1, 595 51 Mjölby

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Mjölby?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Anna Egir
anna@stadarna.se
0142-16990

Kontorschef

Rebecca Csenyi Gustavsson
rebecca@stadarna.se
0142-16990

Arbetsledare

Marika Linder
marika.linder@stadarna.se
0142-16990