Sanering för att skapa trygghet

Vi tar hand om svårare städuppdrag så som saneringar och röksaneringar.

Boka sanering

Elektrostatisk desinficering – effektiv sanering

Nollställ era lokaler och skapa trygghet
Vi erbjuder elektrostatisk desinficering och sin är effektiv ytdesinfektion för total avdödning av sporer, virus och multiresistenta bakterier med full effekt efter bara två minuter!

Vi utför desinficering med elektrostatisk sprutpistol. Den elektrostatiska teknologin i sprutan gör så att vätskan som sprutas ut blir elektrifierad genom att göra dropparna positivt laddade. Ytorna som sprayas blir helt täckta med en fin och jämn beläggning, även på svåråtkomliga ytor.

Så här börjar du med sanering!

Ni bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss via telefon eller e-post. Enklast gör du det igenom att fylla i formuläret. Därefter träffas vi och går tillsammans igenom era behov, allt är självklart under sekretess.

Sanering

Så här går sanering till

Behöver du få hjälp med sanering av en bostad där vanlig städning inte räcker till? Skälen kan vara många. Rökning, översvämning, brand eller kanske en längre tid av otillräcklig städning? Egentligen spelar orsaken ingen roll. Vi på Städarna har varit med om det mesta och vet att det är slutresultatet som räknas. Uppgiften kan vara tuff ibland. Men en sak är säker. Vi löser det!

Inga onödiga frågor

Sanering är ett laddat ord. Att en privatbostad behöver saneras antyder ju vanligtvis att något gått riktigt, riktigt snett. Och visst kan det vara så ibland. Om psykisk ohälsa, missbruk, husdjur eller okunskap resulterat i en misskött bostad kan det vara en känsloladdad uppgift att skapa ordning och reda igen. Inte minst om problemen finns inom den egna familjen. Likaså kan det vara väldigt tufft att återställa sitt eget hem om det exempelvis utsatts för brand, översvämning, rökning, inbrott eller skadegörelse. I situationer som dessa behöver du en städfirma som är van vid krävande och känsliga saneringsuppdrag. Ett städföretag som inte ställer onödiga frågor. En trygg och erfaren partner som värnar om tystnadsplikten och om sina kunders integritet. Välkommen att kontakta Städarna när du är i akut behov av saneringsstädning.

Vad kostar städning till företag?

Vad kostar sanering?

Vi har olika debiteringar beroende på vilken typ av hjälp det gäller. Taxa 1 = 480:- exkl. moms gäller vid normalsaneringar och taxa 2 = 640:- exkl. moms gäller vid risksaneringar. Kontakta oss för att få veta mer vilken taxa det gäller vid ditt uppdrag.

Sanering med RUT-Avdrag

Att anlita oss för punktinsatser inom sanering kostar från 300 kr/timme efter RUT-avdrag. I vissa fall kan vi ge fast pris på saneringen. Givetvis gäller RUT-avdrag för samtliga av våra saneringstjänster. Kontakta oss för mer information.

Kostnadsförslag

Skälen kan vara många. Rökning, översvämning, brand eller kanske en längre tid av otillräcklig städning? Egentligen spelar orsaken ingen roll.
Vi hjälper er med rengöring av en bostad där vanlig städning inte räcker till.

Vi på Städarna har varit med om det mesta och vet att det är slutresultatet som räknas.
Uppgiften kan vara tuff ibland. Men en sak är säker: vi löser det!

    Vem är du?

    Vart bor du?

    Övrigt

    Integritetspolicy