Vi hjälper dig med städningen i Nyköping

Städfirma i Nyköping som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Fönsterputs

Städbolag i Nyköping!

Städarna är ett av Nyköpings största städbolag och ett av de få som har kollektivavtal för sina medarbetare. Städarna i Nyköping grundades 2011 och har idag ett 30-tal medarbetare.

Städning av hem och kontor

Vi hjälper både företag med lokalvård, kontorsstäd och privatpersoner med allt inom städ. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av branschen och samtliga är kontrollerade mot brottsregistret. Undrar du varför du ska välja oss? Läs här!

När du anlitar oss på Städarna i Nyköping kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov av städhjälp och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email! Vi lovar att vi är ett städföretag att lita på.

/Emma Thorslund, VD

Hemstäd i Nyköping

Ta hjälp av Städarna i Nyköping när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Nyköping.

Fönsterputs i Nyköping

Vi putsar fönster i Nyköping på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Nyköping har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Nyköping

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Nyköping hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Nyköping

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Nyköping är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Nyköping.

Trappstädning i Nyköping

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Nyköping minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Nyköping.

Storstädning i Nyköping

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Nyköping så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Nyköping beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0155 – 26 62 78
nykoping@stadarna.se
Fruängsgatan 18, 611 31 Nyköping

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Nyköping?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
Arbetsledare

Elsa Löfstrand
elsa.lofstrand@stadarna.se
0155 – 26 62 78

Arbetsledare

Carolina Wennerström
carolinaw@stadarna.se
0155 – 26 62 78

Koordinator

Malin Carlsson
malin.nykoping@stadarna.se
0155 – 26 62 78