Golvvård för alla typer av golv

Våra städhjältar kan hjälpa dig som privatperson eller på jobbet. Vi utför golvvård på trägolv, stengolv, plastgolv, linoleumgolv med mera.

Kära kund!

Städarna är nu en del av Hemfrid. Hör av dig till [email protected] eller 010 555 85 00 för att boka den här tjänsten.

Kontakta oss så tar vi ett möte och går igenom hur vi kan hjälpa till!

Vad kostar städning till företag?

Golvvård – förläng livslängden

Att kliva in hos ett företag som tagit alla delar av sin lokalvård på allvar är fröjd. Det märks i luften och inte sällan även på stämningen. När skrivborden är dammade, fönsterna putsade, toaletterna städade och mötesrummen klanderfria ja då känns det helt enkelt bra för både medarbetarna, kunderna och affärerna. Företag som insett detta vet att fräscha golv är en viktig pusselbit för totala upplevelsen. Därför har du säkert redan sett till att golvytan i era lokaler får regelbunden städning. Vill du glänsa lite extra finns det dock bara en sak som gäller. Då ska du med jämna mellanrum satsa på professionell och grundlig golvvård.

Vilka typer av golv gör vi golvvård på?

Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från Städarna.

Varför välja Städarna?

Nöjd-kund-garanti – Kvalitétsgaranti med åtgärd tills du är nöjd

Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme 

✅ RUT-avdrag – Givetvis gäller RUT-avdrag även på golvvårdstjänster

Städarnas självklarhetsarbete
Transparens är en otroligt viktig del för oss i vårt självklarhetsarbete. Dels vill vi stolt berätta vad vi gör, men vi vill också gärna bli ifrågasatta! Är du intresserad av att läsa mer om detta arbete och kika in våra självklarhetsrapporter hittar du dem här!

Hemstäd - Så fungerar det!

Golvvård – Så här funkar det!

Våra kunniga medarbetare hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Kontakta oss så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster och utifrån era önskemål skräddarsyr vi ett upplägg som passar er.

Vilka typer av golv gör vi golvvård på?
Om det är trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från Städarna.

Vad kostar golvvård?
Kostnaden för golvvård beror givetvis på hur stora golvytor det rör sig om och vilka material golven är gjorda av. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för vård av just dina golv. Självklart gäller RUT-avdrag för våra golvvårdsstjänster.

Villkor för golvvård
Här kan du ladda ner våra villkor för golvvård.

Golvvård
Måste lokalen där golvvården ska utföras vara tom?

Ja, om det går! Annars kan vi alltid utföra golvvård på halva golvytan för att sedan flytta över möbler och dylikt när den behandlade ytan har torkat.

Hur länge efter golvvården måste lokalen vara tom?

Torktiden varierar alltid beroende på vilken typ av behandling som är utförd på ditt golv. Var inte orolig, vi informerar alltid vad som gäller för just dig!

Hur ofta rekommenderar ni att man gör en golvvård?

Hur ofta en behandling bör göras beror på hur mycket golvytan trafikeras. Gäller det exempelvis ett kontorslandskap bör golvet behandlas minst 2 gånger per år.