Vi hjälper dig med städningen i Kristinehamn

Städbolag i Kristinehamn som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städbolag

Vi kan hjälpa dig med all typ av städning i Kristinehamn!

Vi hjälper dig med städningen i hemmet och lokalvård på företaget med återkommande hemstädning, kontorsstädning eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov av städhjälp och vi tillsammans kan komma fram till ett upplägg som passar er. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

/Ronja Palm, VD

Hemstäd i Kristinehamn

Ta hjälp av Städarna i Kristinehamn när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Kristinehamn.

Fönsterputs i Kristinehamn

Vi putsar fönster i Kristinehamn på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Kristinehamn har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Kristinehamn

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Kristinehamn hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Kristinehamn

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Kristinehamn är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Kristinehamn.

Trappstädning i Kristinehamn

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Kristinehamn minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Kristinehamn.

Storstädning i Kristinehamn

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Kristinehamn så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Kristinehamn beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0550-221 460
kristinehamn@stadarna.se

Städarna i Kristinehamn
Södra Staketgatan 8A
681 40 Kristinehamn

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Kristinehamn?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
Arbetsledare

Linda Gren
linda.gren@stadarna.se
0550-221 460

Arbetsledare

Filippa Pakarinen
filippa.pakarinen@stadarna.se
0550-221 460

Arbetsledare

Julia Larsson
julialarsson@stadarna.se
054-777 27 70

Koordinator

Emma Andersen
emma.andersen@stadarna.se
054-777 27 70