Vi hjälper dig med städningen i Västerås

Städfirma i Västerås som har visionen att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Torkar av diskbänk med städmedel

Städarna i Västerås

Städarna i Västerås AB är ett städföretag som erbjuder städhjälp, lokalvård, kontorsstäd, fönsterputs med mera i Västerås och närliggande orter. För oss är det otroligt viktigt att du som kund får kontinuitet i din städning, därför har vi i möjligaste mån alltid samma medarbetare i ert hem eller på ditt företag.

Hemstäd i Västerås

Ta hjälp av Städarna i Västerås när du vill ha hemstäd. När du anlitar oss på Städarna i Västerås för exempelvis hemstäd så kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Västerås.

Fönsterputs i Västerås

Vi putsar fönster i Västerås på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Västerås har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Västerås

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Västerås hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Västerås

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Västerås är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Västerås.

Trappstädning i Västerås

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Västerås minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Västerås.

Storstädning i Västerås

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Västerås så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Västerås beror på hur omfattande arbetet är.

Ett städbolag att lita på!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Om du vill bli kund hos oss brukar vi börja med ett besök där vi ser över vad ni vill ha hjälp med. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email! Vi är ett städföretag att lita på.

/Ingela Pettersson, VD

Hitta till oss

021-142278
vasteras@stadarna.se
Ringborregatan 1A
721 34 Västerås

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Västerås?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Ingela Pettersson
ingela@stadarna.se
021-142278

Arbetsledare

Amanda Sahlman
amanda@stadarna.se
021-142278

Arbetsledare

Zara Gunnarsson
zara.gunnarsson@stadarna.se
021-142278

Kontorshund

Stella
021-142278