Hemstäd och företagsstäd – Din städfirma i Västerås

Städfirma i Västerås som har visionen att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städföretag Västerås

Städfirma Västerås

Städarna i Västerås AB är ett städföretag som erbjuder städhjälp, lokalvård, kontorsstäd, fönsterputs med mera i Västerås och närliggande orter. För oss är det otroligt viktigt att du som kund får kontinuitet i din städning, därför har vi i möjligaste mån alltid samma medarbetare i ert hem eller på ditt företag.

Hemstädning
När du anlitar oss på Städarna i Västerås för exempelvis hemstäd så kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Ett städbolag att lita på!
Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Om du vill bli kund hos oss brukar vi börja med ett besök där vi ser över vad ni vill ha hjälp med. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email! Vi är ett städföretag att lita på.

/ Pawel Gentek VD, delägare

Hitta till oss

021-142278
vasteras@stadarna.se
Fältmätargatan 11
721 35 Västerås

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Västerås?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD, delägare

Pawel Gentek
pawel@stadarna.se
021-142278

Arbetsledare

Amanda Sahlman
amanda@stadarna.se
021-142278