Vi hjälper dig med städningen i Uppsala

Kollektivavtal
Ansvarsförsäkring
Nöjd kund-garanti

Städarna i Uppsala

Städning är något vi verkligen kan! Vi hjälper 400 privat- och företagskunder varje månad med löpande hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, kontorsstäd och liknande tjänster. Ta en kaffe med oss så kan vi berätta med om städhjälp, vi finns på Sylveniusgatan 5 i Uppsala!

Hitta till oss

018 – 26 22 78
uppsala@stadarna.se
Sylveniusgatan 5, 754 50 Uppsala

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Uppsala?

Våra medarbetare

Städbolag i Uppsala som älskar kunder och våra medarbetare

För oss står kunden i fokus men för oss är det även lika viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare! Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi tror att kontinuitet är nyckeln till en hög kvalitet och därför strävar vi efter att det alltid är samma medarbetare som utför städningen. Vi är ett städföretag att lita på!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städning på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

Våra medarbetare utbildas genom vårt interna utbildningsprogram som vi kallar Städarna Academy och våra medarbetare arbetar noggrant och professionellt.

Hemstäd i Uppsala

Ta hjälp av Städarna i Uppsala när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Uppsala.

Fönsterputs i Uppsala

Vi putsar fönster i Uppsala på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Uppsala har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Uppsala

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Uppsala hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Uppsala

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Uppsala är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Uppsala.

Trappstädning i Uppsala

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Uppsala minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Uppsala.

Storstädning i Uppsala

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Uppsala så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Uppsala beror på hur omfattande arbetet är.

Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Karolin Olsson
karolin@stadarna.se
018 – 26 22 78

Arbetsledare

Shadia Miranda
shadia@stadarna.se
018 – 26 22 78

Arbetsledare

Renata Barcauskaite
renata@stadarna.se
018 – 26 22 78

Arbetsledare

Pjeter Lleshi
pjeter@stadarna.se
018 – 26 22 78

Koordinator

Madeleine Källander (föräldraledig)
madeleine@stadarna.se
018 – 26 22 78

Koordinator

Liza Berglind
liza.berglind@stadarna.se
018 – 26 22 78