Vi hjälper dig med städningen i Göteborg

Städfirma i Göteborg som har som vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städfirma

Städarna AB hjälper dig med all typ av städhjälp i Göteborg!

Låt våra städhjältar underlätta din vardag med allt från hemstäd till flyttstäd. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål om städhjälp – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus med mera.
Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt. Vi är ett städbolag att lita på.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

/Linda Davidsson, VD på Städarna i Göteborg AB

Hemstäd i Göteborg

Ta hjälp av Städarna i Göteborg när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Göteborg.

Fönsterputs i Göteborg

Vi putsar fönster i Göteborg på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Göteborg har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Göteborg

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Göteborg hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Göteborg

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Göteborg är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslagföretagsstäd och kontorsstädning i Göteborg.

Trappstädning i Göteborg

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Göteborg minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Göteborg.

Storstädning i Göteborg

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Göteborg så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Göteborg beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

031 – 21 21 77
goteborg@stadarna.se
Importgatan 12 A, 422 46, Hisings Backa

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Göteborg?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Linda Davidsson
linda@stadarna.se
031 – 21 21 77

Arbetsledare

Emma Jakobsson
emma@stadarna.se
031 – 21 21 77