Vi hjälper dig med städningen i Enköping

Städfirma i Enköping. Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna Enköping

Vi är en städfirma i Enköping som idag hjälper närmare 400 privat- och företagskunder varje månad med löpande hemstädning, fönsterputsning, kontorsstäd, lokalvård och liknande tjänster.

För oss står kunden i fokus men för oss är det även lika viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare! Vi är på väldigt god väg eftersom vår senaste undersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. När det gäller städhjälp så anpassar vi oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi tror att kontinuitet är nyckeln till en hög kvalitet och därför strävar vi efter att det alltid är samma medarbetare som utför städningen.

Våra medarbetare utbildas genom vårt interna utbildningsprogram som vi kallar Städarna Academy och våra medarbetare arbetar noggrant och professionellt.

Hemstäd i Enköping

Ta hjälp av Städarna i Enköping när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Enköping.

Fönsterputs i Enköping

Vi putsar fönster i Enköping på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Enköping har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Enköping

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Enköping hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Enköping

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Enköping är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Enköping.

Trappstädning i Enköping

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Enköping minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Enköping.

Storstädning i Enköping

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Enköping så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Enköping beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0171-210 10
enkoping@stadarna.se
Östra Järnvägsgatan 1, 745 37 Enköping

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Enköping?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Karolin Olsson
karolin@stadarna.se
0171-210 210

Arbetsledare

Liza Berglind
liza@stadarna.se
0171-21010

Koordinator

Madeleine Källander (föräldraledig)
madeleine@stadarna.se
0171-210 10