Vi hjälper dig med städningen i Jönköping

Städfirma i Jönköping med visionen att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna i Jönköping

Vi hjälper dig med städ i hemmet, kontorsstäd och lokalvård på företaget.
Det kan vara återkommande hemstädning, kontorsstädning eller enstaka punktinsatser som flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på samma dag i veckan. Behöver du städhjälp? Kontakta oss

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov. Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

Vi är ett lokalt städföretag i Jönköpingsregionen med gedigen erfarenhet och kunniga medarbetare.

Vi börjar alltid ett samarbete med ett kundbesök på ert företag eller i ert hem där ni får beskriva era behov och vi kommer med tips och råd kring dessa. Därefter bestämmer vi tillsammans vilket upplägg som passar bäst för er.

Som privatkund har du tillgång till vår Kundportal där du kan se dina städtider, skicka meddelanden och mycket mer.

/Emil Olausson, VD

Hemstäd i Jönköping

Ta hjälp av Städarna i Jönköping när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Jönköping.

Fönsterputs i Jönköping

Vi putsar fönster i Jönköping på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Jönköping har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Jönköping

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Jönköping hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Jönköping

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Jönköping är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Jönköping.

Trappstädning i Jönköping

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Jönköping minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Jönköping.

Storstädning i Jönköping

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Jönköping så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Jönköping beror på hur omfattande arbetet är.

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Hitta till oss

036-46 466
jonkoping@stadarna.se
Solåsvägen 7 A, 553 03 Jönköping

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Jönköping?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vi som jobbar här

Jobba här
Arbetsledare

Anton Borgström
anton.borgstrom@stadarna.se
036-46 466

Mentor

Fata Catovic
jonkoping@stadarna.se
036-46 466