Berättelsen om Städarna?

Vi kommer aldrig någonsin igen vara så små som vi är idag. ?
Idén till Städarna föddes under 2008 och resten av resan kan du läsa lite mer om nedan.??

Städarna journey

Städarna startade med en ung kille, med stora drömmar och en vision. ? Tjoffe Sjögren pendlade mellan Norrköping och Stockholm och var trött på att aldrig hinna städa och få ha fint hemma. En kollega tipsade om hemstäd och Tjoffe tänkte, varför inte? ??‍♂️

Men ganska snabbt insåg han att de som fanns i stan annonserade med små notiser utan varken bild eller logotyp och med endast sitt privata mobilnummer. Det kändes otryggt att inte veta någonting om företaget, vem man skulle släppa in i sitt hem eller hur de anställda hade det på jobbet. Och där någonstans föddes tanken. Finns det inte bättre sätt att driva städbolag på? ?

Städarnas historia

Nu har organisationen vuxit sig stor men de stora drömmarna och visionen finns kvar!? Städarnas fokus ska alltid ligga på människorna. ❤️ Att göra någonting som gör gott och betyder något för andra. Städarnas framgång har alltid varit och kommer alltid fortsätta vara att vi håller hårt i våra kärnvärden. Att vi i allt vi gör fokuserar på det som är viktigast – människan. Vi ska ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare!

Och inte nog med det. Vi ska förändra branschen! Det finns många negativa åsikter och fördomar gällande städbranschen, städare och folk som anlitar städhjälp. Men varför? När städning faktiskt handlar om någonting så fint som att hjälpa sina medmänniskor.

Det är det här vi vill förändra. Och vi gör det genom att föregå med gott exempel. Vi ser våra medarbetare som städhjältar och superstars. Vår filosofi är att när våra städhjältar mår bra och trivs på jobbet så kommer de att göra ett jobb i galaxklass.

Företaget grundades 2009 och fick snabbt ett dussintal anställda. Ett år senare lyckades Tjoffe övertala vännen Ulrik Hollman att lämna sitt ingenjörsjobb på Siemens Industrial Turbomachinery och istället ge sig in i städbranschen. Städarna Sverige AB är idag Sveriges näst största hemservicebolag med kontor i 24 orter. Över 800 medarbetare hjälper varje månad tusentals privat- och företagskunder.

Nu är det dags – Vi vill förändra bilden av städbranschen!

Vi jobbar med människor, för människor. Ofta får vi höra negativa åsikter och fördomar gällande städbranschen, städare och folk som anlitar städhjälp. Varför skulle städyrket ses som något fult? När det är bland det finaste man kan göra – hjälpa andra människor.

Städarnas värdegrund
Städarnas värdegrund

Ansvar, Bemötande & kvalitet

Våra ledord är ansvar, bemötande och kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högsta kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Kunden har inte alltid rätt

Vi gör aldrig någonsin avsteg från att alla ska känna sig 100% trygga i sitt arbete.❤️  Vi har tidigare avslutat uppdrag där vi inte kan säkerställa våra medarbetares trygghet eller arbetsmiljö. Vi tvekar aldrig att göra samma sak igen oavsett hur stor kunden är.

Östra Sveriges främsta entreprenör
EY Entrepreneur Of The Year
2021

Läs pressmeddelande

Årets problemlösare
Breakit Impact Challenge
2019

Läs mer

Årets arbetsgivare
Visa vägen-priset
2018

Se film

Årets Nyföretagare
Sverige

Nyföretagarcentrum
2017

Läs mer

Årets Unga Ambassadör
Norrköpings Kommun
2017

Läs mer

Årets Unga Företagare
Sverige
3:e plats
Företagarna
2015

Läs mer

Årets Jobbskapare 
Young Entrepreneurs
of Sweden
2015

Läs mer

Årets Unga VD
3:e plats
Tidningen Entreprenör
2014

Läs mer

Östergötlands mest
företagsamma människa

Svenskt Näringsliv
2013

Årets Supertalang
Veckans Affärer
2013

Årets Jobbskapare
Young Entrepreneurs
of Sweden
2012

Årets Raket
Young Entrepreneurs
of Sweden
2011

Årets unga företagare
Norrköpings Kommun &
Företagarna
2011

Varför välja Städarna?

Nöjd-kund-garanti

  • Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det du inte är nöjd med. Kom ihåg att anmäla din reklamation så snabbt som möjligt.
  • Våra medarbetare är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på kontoret.
  • Ansvarsförsäkring

Schyssta villkor

  • Städarna har kollektivavtal som innebär schyssta arbetsvillkor och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!
  • Medarbetarna kontrolleras mot brottsregistret för din trygghet i hemmet.
  • Samma medarbetare på hem- och kontorsstäd ger hög och jämn kvalitet!
  • Vi är miljömedvetna och städar med snälla produkter för både hem och miljön.

Funderat på hemstäd?

Vi hjälper dig med löpande hemstädning varje, varannan eller var 4:e vecka