Vi hjälper dig med städningen i Gävle

Städbolag i Gävle som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städarna i Gävle

Städarna i Gävle är Städarnas nordligaste kontor! Vi har vår bas i centrala Gävle och erbjuder städhjälp i både Gävle och Sandviken.

Vi tycker det är viktigt med personlig kontakt med våra kunder för en trygg och bra känsla. Vi utför hemstädning, kontorsstäd, lokalvård, storstäd, flyttstäd och fönsterputsning. Vi är flexibla och lyssnar på dina önskemål samtidigt som vi har gedigen erfarenhet och kan lämna rekommendation på ett lämpligt upplägg, unikt för dig. Vi är ett personligt och lokalt städbolag.

Om du är intresserad av våra tjänster bokar vi gärna in ett kundmöte där vi ser över vad ni vill ha hjälp med i ert hem eller på företaget. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller mail!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

/Wilma Sundin, VD för Städarna i Gävle

Hemstäd i Gävle

Ta hjälp av Städarna i Gävle när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Gävle.

Fönsterputs i Gävle

Vi putsar fönster i Gävle på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Gävle har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Gävle

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Gävle hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Gävle

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Gävle är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Gävle.

Trappstädning i Gävle

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Gävle minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Gävle.

Storstädning i Gävle

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Gävle så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Gävle beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

026-125 525
E-mail: gavle@stadarna.se
Adress: Kanalvägen 6, 803 09 Gävle

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Gävle?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD
Wilma Sundin

wilma@stadarna.se
026-125 525

Arbetsledare
Lisa Gyllenram

lisa.gyllenram@stadarna.se
026-125 525

Arbetsledare
Ulrika Kristina Lindberg

ulrika.lindberg@stadarna.se
026-125 525