Hemstäd och företagsstäd – Din städfirma i Gävle

Städbolag i Gävle som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städfirma Gävle

Städföretag Gävle

Städarna i Gävle är Städarnas nordligaste kontor! Vi har vår bas i centrala Gävle och erbjuder städhjälp i både Gävle och Sandviken.

Vi tycker det är viktigt med personlig kontakt med våra kunder för en trygg och bra känsla. Vi utför hemstädning, kontorsstäd, lokalvård, storstäd, flyttstäd och fönsterputsning. Vi är flexibla och lyssnar på dina önskemål samtidigt som vi har gedigen erfarenhet och kan lämna rekommendation på ett lämpligt upplägg, unikt för dig. Vi är ett personligt och lokalt städbolag.

Om du är intresserad av våra tjänster bokar vi gärna in ett kundmöte där vi ser över vad ni vill ha hjälp med i ert hem eller på företaget. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller mail!

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

/Viktor Hamwi, VD, Delägare

Hitta till oss

026-125 525
E-mail: gavle@stadarna.se
Adress: Kanalvägen 6, 803 09 Gävle

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Gävle?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD, delägare

Viktor Hamwi
viktor@stadarna.se
026-125 525

Arbetsledare
Wilma Sundin

wilma@stadarna.se
026-125 525