Vi hjälper dig med städningen i Vingåker

Städfirma i Vingåker med vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Städfirma Katrineholm

Städarna i Vingåker

Städarna i Katrineholm grundades 2016 och är idag ett av stadens största städbolag med ett 30-tal medarbetare som verkar lokalt i KFV-regionen. I Vingåker kan vi underlätta din vardag med allt från hemstäd och lokalvård eller kontorsstäd på företag till fönsterputs och golvvård.

Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – beroende på vilken städhjälp du önskar. Allt ifrån punktinsatser då och då till städning varje vecka. Våra medarbetare får vår interna utbildning Städarna Academy och samtliga är kontrollerade mot brottsregistret.

Vi jobbar varje dag med att leva upp till företagets vision om att ha branschens stoltaste medarbetare och nöjdaste kunder. Detta ihop med kontinuerlig utveckling av våra medarbetare och den lokala närheten till våra kunder, gör att vi stolt kan presentera oss som ett städföretag med högsta kvalitet på alla våra tjänster.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

/Emma Thorslund, VD

Hemstäd i Vingåker

Ta hjälp av Städarna i Vingåker när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Vingåker.

Fönsterputs i Vingåker

Vi putsar fönster i Vingåker på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Vingåker har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Vingåker

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Vingåker hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Vingåker

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Vingåker är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Vingåker.

Trappstädning i Vingåker

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Vingåker minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Vingåker.

Storstädning i Vingåker

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Vingåker så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Vingåker beror på hur omfattande arbetet är.

Hitta till oss

0150-10100
katrineholm@stadarna.se
Videvägen 7 A, 641 49 Katrineholm

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Vingåker?

Våra medarbetare
Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! 🌟

Här är några av de tjänster vi utför:

Vi som jobbar här

Jobba här
VD

Emma Thorslund
emma.thorslund@stadarna.se
0150-10 100

Arbetsledare

Alma Löfström
alma.lofstrom@stadarna.se
0150-10 100

Arbetsledare

Sarah Classon
sarah@stadarna.se
0150-10 100

Koordinator

Linda Hägg
linda.hagg@stadarna.se
0150-10 100

Mentor

Mariela Palomino
katrineholm@stadarna.se
0150-10 100

Mentor

Josefine Eriksson
katrineholm@stadarna.se
0150-10 100

Mentor/skyddsombud

Ida Olsson
skyddsombud.katrineholm@stadarna.se
0150-10 100