Entrémattor för kontor, butik och fastigheter ?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer hur det fungerar.

Kostnadsförslag
Entrématta hos företag

Förläng livslängden 

Oavsett om det handlar om ett kontor, en butik eller bostadsrättsförening så är en sak säker – det första intrycket räknas! Med en ren entrématta får besökaren ett gott intryck redan vid första steget in i lokalen. Städarnas specialanpassade entrémattor samlar upp 75 % av smuts och vätska vilket får underhållet av dina lokaler att bibehållas i topp-klass!

Byte av matta – hur ofta? 

Bytesfrekvensen av entrémattan beror på utomhusklimatet samt antalet besökare som passerar entrén varje dag. Ju mer rörelse i lokalen, desto oftare bör en matta bytas ut. Under höst- och vinterhalvåret rekommenderar vi att mattan byts oftare än under sommarhalvåret till följd av den slask som kommer med säsongen. En matta per ingång är en riktlinje för att motverka den allra värsta smutsen och att dessutom investera i en längre matta bidrar till att mindre vätska riskerar att blöta ner golvet! 

Hemstäd - Så fungerar det!

Mattservice – hur fungerar det?

Vi har ett stort utbud av mattor i olika storlekar och material. Vi tar fram ett kostnadsförslag på en matta som är anpassad efter ditt behov, därefter levereras mattan och vi ansvarar sedan för regelbunden tvätt och underhåll. När mattan är sliten byter vi ut den!

I formuläret längst ner på sidan fyller du i uppgifter om antalet mattor samt önskad bytesfrekvens och skickar en förfrågan. Därefter återkommer vi med offert.

Kostnadsförslag

Ge besökaren ett bättre intryck redan vid första steget in i lokalen med en snygg och ren entrématta. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om hur tjänsten fungerar! 

    Vem är du?

    Vart finns ni?

    Övrigt


    Integritetspolicy