Trappstädning

Trappstädning – Rent och snyggt 👌🏻

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – vi ser även till att de allmänna utrymmena alltid är på topp. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare över hela Sverige. Om någon vet hur man får en trapp att se ren och snygg ut så är det vi. 😃

Kontakta oss

Vad kostar städning till företag?

Ett rent trapphus ökar trivseln men minskar även risken för slitage
Om du regelbundet städar trapphuset minskar då risken för slitage. Allt smuts och grus som släpas in sätter sig på trappor och stengolv, om dessa smutspartiklar ej tas bort så kan det leda till permanenta skador. Att anlita trappstädning är ett vinnande koncept för både dig, de som bor där och dina trappor!

Vad kostar trappstädning?
Fyll bara i uppgifter om var fastigheten ligger och hur mycket vi ska städa i formuläret ovan och komplettera med dina kontaktuppgifter, så återkommer vi snart med en offert.

✅ Höjer helhetsintrycket och är välkomnande
✅ Minskar slitage på ytor och material

 

Hur går trappstädningen till?

Det som behövs för att utföra trappstädningen tar vi med oss, det som behöver finnas på plats är tillgång till el och vatten. Frekvensen på städningen kan variera beroende på behov och önskemål, vi hjälper gärna till med råd utifrån vår expertis. Vi kommer sedan tillsammans överens om ett schema för din fastighet.

Hur ofta bör trappen städas?

Hur ofta en trapp behöver städas kan ha olika faktorer. Dels beror det på hur mycket aktivitet det är i trapphuset men även vilket material som finns har betydelse. Allt detta tittar vi på och tar tillsammans fram ett upplägg utefter just ditt behov, det vanligaste upplägget är att vi städar en gång i veckan.

Varför välja Städarna?

✅ RUT-avdrag
Givetvis gäller RUT-avdrag även för fönsterputs

Nöjd-kund-garanti
Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd.

Ansvarsförsäkring
Om olyckan skulle vara framme.

✅ Trygg leverantör
Vi är nordens näst största hemserviceföretag

Trappstädning – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

    Vilka är ni?

    Kontaktuppgifter

    Vart finns ni?

    Övrigt

    Integritetspolicy