Trappstädning

Trappstädning – Rent och snyggt 👌🏻

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare över hela Sverige. Om någon vet hur man får en trapp att se ren och snygg ut så är det vi. 😃

Kontakta oss

Vad kostar städning till företag?

Vad kostar trappstädning?

Fyll bara i uppgifter om var fastigheten ligger och hur mycket vi ska städa i formuläret ovan och komplettera med dina kontaktuppgifter, så återkommer vi snart med en offert.

✅ Höjer helhetsintrycket och är välkomnande
✅ Minskar slitage på ytor och material

 

Hur går trappstädningen till?

Allt som behövs kommer vi ta med oss. Så länge vi har tillgång till el och vatten så fixar vi resten. Frekvens på trappstädningen väljer självklart du och vi ger dig gärna råd utifrån vår expertis.
Vi tar sedan tillsammans fram ett schema för din fastighet.

Hur ofta bör trappen städas?

En gång i veckan är vanligast och att rekommendera men det beror såklart på hur mycket aktivitet det är i fastigheten varje dag. Vilket typ av material spelar också roll hur ofta det kan behöva städas. Allt det tittar vi igenom tillsammans och tar fram ett upplägg tillsammans.

Trappstädning – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

  Vilka är ni?

  Kontaktuppgifter

  Vart finns ni?

  Övrigt

  Integritetspolicy


  Inget prisförslag tillgängligt för denna stad, fyll i en bokning så återkommer vi med prisförslag