Från timvikarie till VD – Emma Thorslunds stora resa på Städarna i Katrineholm

Städarna fortsätter satsa på sina medarbetare och interna utveckling och välkomnar Emma Thorslund som ny VD på Städarna i Katrineholm.

Norrköping 22-09-07

Våren 2016, strax efter att Städarna i Katrineholm precis etablerat sig i staden, började 19-åriga Emma Thorslund som timvikarie på bolaget. Idag 6 år senare kliver hon in i rollen som VD och ser tillbaka på sin resa inom bolaget:

“Jag kände mig snabbt hemma i Städarna-familjen. Efter ett tag fick jag en fast tjänst på 25% vilket var jättestort för mig, då 19 år. Jag gick stegvis upp till 100%. 2019 fick jag tjänsten som arbetsledare och var så glad, det var en stor milstolpe för mig. Jag har trivts som fisken i vattnet i arbetsledarrollen men när jag fick frågan om att bli verksamhetsledare våren 2022 kunde jag inte tacka nej!“

Emma tar över stafettpinnen från frånträdande VD Ebba Bauer Zetterblom.. Att kliva in i en så stor ledarroll var dock inte alltid en självklarhet för Emma. Om detta säger hon:

“Jag har alltid haft svårt att prata inför en grupp med människor och därför var jag lite orolig över att leda en så stor grupp. Den här rädslan har hindrat mig från många saker i livet tidigare men jag kunde ju inte tacka nej till en så stor möjlighet för den sakens skull. Det är fortfarande en stor utmaning för mig men jag utvecklas mer och mer för varje gång jag vågar, och det är mycket tack vare Städarna.“

Under sina 6 år sedan starten har Städarna i Katrineholm blivit ett kärt namn på hemmaplan, ett ansvar som Emma ser fram emot att fortsätta förvalta. 

“Jag ser fram emot att få leda den här fantastiska organisationen och ta nästa stora kliv mot att bli det självklara valet. Vi ska såklart växa och bli fler medarbetare men behålla hjärtat på rätt plats och behålla det familjära klimat vi har idag. Jag har alltid en positiv känsla i kroppen när jag sitter i bilen påväg till jobbet oavsett om det är måndag eller fredag. Sen är jag också otroligt stolt över att Städarna ser sina medarbetare och att man har stor möjlighet till att klättra och växa om man vill.” avslutar Emma.

Om Städarna
Städarna Sverige AB grundades 2009 i Norrköping och är idag Sveriges 2:e största hemservice bolag med ca 800 medarbetare. Städarna är verksamma i 25 orter i mellansverige och har en målsättning om att bli rikstäckande. Verksamheten är en koncern med lokala dotterbolag som delägs tillsammans med en lokal VD från varje ort.

För mer information

Emma Thorslund
Ny VD Städarna Katrineholm
[email protected]
0735 21 29 00

Lukaz Berg
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0703 96 45 58