Storstädning efter dina behov

Just nu! 500 kr rabatt på storstädning

Ange koden HT500 vid bokning och njut av ett nystädat hem.

Villkor: Erbjudandet gäller på storstädningar som utförs innan 30 november 2023. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Ett städbolag som känns bra i magen ? Läs om vårt självklarhetsarbete

Storstädning - vad ingår?

Få ditt hem att stråla igen!

Behöver ditt hem en storstädning med extra avkalkning eller en heltäckande städning med fönsterputs? Oavsett vilka specifika behov eller önskemål du har, strävar vi alltid efter att leverera städning av högsta kvalitet. Under städningen utgår vårt professionella städteam alltid från en checklista, för att säkerställa att varje del av ditt hem får den omsorg som behövs.

Vad kostar en storstädning?

Städningens pris baseras på olika faktorer såsom bostadens storlek, skick och omfattningen av tillval såsom fönsterputs eller städning av garage och förråd. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få ett korrekt pris för just din städning.

Storstädning av kök

Vad är en storstädning?

Känner du igen WOW-känslan efter en flyttstädning? När man bara önskar att det kunde fått vara lika fräscht medan man faktiskt skulle bo där själv! Med en storstädning kommer du så nära den känslan som möjligt, utan att behöva flytta ut varenda möbel ?

☑ Ansvarsförsäkring
☑ Trygg leverantör
☑ Nöjd-kund-garanti

Boka storstädning

Just nu! 500 kr rabatt* på storstädning. Använd koden HT500.

Fyll i dina uppgifter så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum för din städning!

Var bor du?

Kära kund!

Städarna i din stad har blivit en del av Hemfrid. För bokning av städhjälp hänvisar vi dig till Hemfrid

  Vem är du?

  Vart bor du?

  Övrigt


  Integritetspolicy

  Storstädning inför fest

  Städning för olika tillfällen

  En storstädning kan vara fördelaktig för att ta bort fläckar och smuts som har blivit svåra att ta bort med vardagliga metoder. Det kan också vara ett tillfälle att organisera och rensa ut onödiga föremål för att skapa mer utrymme och ordning i hemmet. En större städning är även ett bra val inför tillfällen som exempelvis vår- och höströjning, högtider och inför en visning då man vill ha extra rent i hemmet. Det kan dessutom vara fördelaktigt att boka en storstäd vid andra tillfällen som till exempel:

  • Städning efter uthyrning av bostad

  • Städning efter fest såsom bröllop eller andra firanden

  • Städning inför eller efter en middagsbjudning

  Storstädning hus

  Hur ofta behöver mitt hem storstädas?

  En ren inomhusmiljö kan bidra till att minska risken för allergier och andra hälsoproblem. Dessutom kan det förbättra din psykiska hälsa genom minskad stress och bättre koncentration. Men hur ofta behöver hemmet egentligen städas? Självklart är det allra bästa regelbunden hemstädning men vill du hellre sköta den vardagliga städningen själv är det ett bra alternativ att boka en storstädning ungefär varannan månad.

  En renare miljö för en friskare livsstil

  Är du intresserad av att veta mer hur städning och hälsa hänger ihop? Läs vår artikel om 5 oanade kopplingar mellan hälsan och ett välstädat hem.

  Läs mer

  Utropstecken med hjärta

  Städgaranti för din trygghet

  När du bokar storstädning hos oss kan du känna dig trygg i att arbetet utförs på ett professionellt sätt. Vi har en gedigen erfarenhet av storstädning av villor, små och stora lägenheter, gårdar med mera. Vi erbjuder alltid städgaranti och om du mot förmodan inte är nöjd med städningen, åtgärdar vi självklart bristen direkt.

  Se fullständiga villkor