Städbolag

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vi söker en superstar/teamledare till Nyköping/Trosa!

Vill du jobba i ett tillväxtbolag och samtidigt utvecklas som ledare?

Städarna i Nyköping grundades 2011 och är idag ett av Nyköpings största städbolag. Vi söker nu en kombnerad superstar och teamledare som vill vara en del av vår resa. Vårt mål är att vi ska ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder! Vi är idag drygt 25 medarbetare i Nyköping och närmare 600 medarbetare fördelat på 23 städer från Kalmar i söder till Gävle i norr!

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

 

Om tjänsten som superstar (arbetsledare):
Du kommer ansvara för en egen grupp av medarbetare och kunder. Det dagliga arbetet är flexibelt och innefattar försäljning, administrativa uppgifter och medarbetaransvar.

Vem söker vi?
Vi söker nu en driven ledare som kommer att ansvara för vår verksamhet i Nyköping. Vi letar efter dig som är engagerad, målinriktad och trivs med många bollar i luften. Du drivs av att utveckla både dig själv och andra samt kan engagera och motivera din omgivning. Du ska trivas med personalansvar och kundkontakt. Vi värdesätter att du har ett mjukt och tydligt sätt samt har ett mångkulturellt tänk. Du ska tala och skriva flytande svenska och det är meriterande om du även har kunskaper i arabiska. Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till egen bil.

Detta kommer du kunna erbjuda din kommande medarbetargrupp:
– En trygg arbetsplats med hög teamkänsla
– Kollektivavtalsenliga löner och försäkringar (Kollektivavtal med Kommunal)
– Jobba i team med andra medarbetare eller enskilt, efter egna önskemål
– Teoretisk- och praktisk utbildning via Städarna Academy
– En nytänkande arbetsplats med digitala och moderna lösningar
– Friskvårdsbidrag

Vi värdesätter att du är:
– Ansvarsfull
– Serviceinriktad
– Noggrann
– Flexibel
– Självständig
– Ostraffad

Vem är vår teamledare?

Teamledaren är en person som med sitt positiva tillvägagångssätt löser problem och utmaningar som kan komma i den dagliga driften. Vår teamledare är en klippa inom lokalvård och jobbar närmast våra kunder. Teamledaren finns för våra stjärnor och städhjältar ute på fältet, såväl som inne på kontoret då behovet ändras.

Vad gör teamledaren?

 daglig basis går teamledaren ut på uppdrag tillsammans med medarbetarna och ansvarar för att exempelvis nycklar och nödvändigt material finns hos våra kunder. Vår teamledare är en fena på att kasta om schemat vid sjukdom eller ändringar hos kunderna och ser dagliga utmaningar utvecklande och som en sport. Teamledaren är även en förebild för våra medarbetare och har full koll på driften tillsammans med våra arbetsledare.

Veckovis håller teamledaren en god kundkontakt vid schemaförändringar, har avstämningar med VD och smittar av sig av sin energi och sitt driv till sina kollegor. Tillsammans med våra arbetsledare har Teamledaren ett delat ansvar över hantering av sjukanmälningar. Teamledaren är duktig på att kontrollera att rutinerna följs och uppmuntrar alla till att jobba i rätt riktning för att uppnå målen.

På månadsbasis hjälper teamledaren VD och arbetsledare med support vid rekryteringar för att säkerställa att rätt stjärnor ansluter sig till teamet och gör att Städarna fortsätter att hjälpa tusentals familjer och företag att underlätta sin vardag, mot målet att bli Sveriges största hemservicebolag. Teamledaren är prestigelös och kan med sin erfarenhet inom städ visa sina kollegor smarta knep och hur vi jobbar för att få “Städarna-kvalitet” hemma hos varje enskild kund. Varje månad får teamledaren möjlighet att visa hur engagemang och ett positivt tillvägagångssätt lönar sig i fler affärer och stolta medarbetare.

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Maila ansökan till rebecca.selin@stadarna.se och märk din ansökan med “Superstar Nyköping”.