Lediga jobb

Servicemedarbetare – Trosa

Hemstäd

Vill du jobba med oss på Trosas bästa städföretag?

Vi kanske låter självsäkra men faktum är att enligt vår senaste medarbetarundersökning tycker 91% av våra medarbetare att Städarna är en bra arbetsplats och 88% trivs med sitt arbete! Det är vi stolta över! Vårt mål är att vi ska ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder! Vi är idag ca 30 medarbetare i Trosa/Nyköping och totalt ca 400 medarbetare fördelat på 20 städer från Kalmar i söder till Gävle i norr!

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Vi söker fler städhjältar(servicemedarbetare)!

 

Vem är vår servicemedarbetare?

Servicemedarbetaren är en städhjälte! Städhjälten tycker att det är kul att städa och känner en stolthet i att kunna hjälpa andra i deras vardag. Städhjälten har ett öga för helheten, ser vad som behöver göras och gör dessutom gärna det där lilla extra för att göra någons dag. Städhjälten har en positiv energi som smittar av sig och tycker om att peppa andra och ha kul tillsammans med sina kollegor. Vår städhjälte har bil och körkort för att kunna ta sig mellan kunderna!

Vad gör servicemedarbetaren?

Servicemedarbetaren arbetar efter schema och är ute på uppdrag hos både privat- och företagskunder och kan bland annat städa privata hem, kontor och trapphus. Du samarbetar i ett mindre team eller ensam med eget ansvar men har samtidigt stöd av och nära kontakt med din teamledare eller arbetsledare.

Varför Städarna?

Som servicemedarbetare hos oss på Städarna få du självklart kollektivavtalsenliga löner och försäkringar via Kommunal, en trygg arbetsplats med hög teamkänsla, en teoretisk- och praktisk utbildning via Städarna Academy, en nytänkande arbetsplats med många tekniska lösningar och friskvårdsbidrag. Dessutom gillar vi magskratt, glass och att hitta på saker tillsammans 💙

Vår nya servicemedarbetare är ostraffad, har körkort samt egen bil och kan du många språk ser vi det som en solklar fördel!

Vi är nyfikna på dig, välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Jättebra arbetskamrater

Jag har jättebra arbetskamrater som gör vardagen roligare samt det är varierande och flexibelt jobb. Dessutom får man ta eget ansvar!

 

Bra kollegor och ett härligt gäng!

Arbetet är självständigt och man arbetar under eget ansvar samtidigt som det är en bra sammanhållning i gruppen.
Städarna värnar om sina anställda och företaget lyssnar på medarbetarna vad gäller material, det är schysst helt enkelt .
Man känner att ledningen har tillit för det arbete som vi utför och vi blir utbildade. Jag tycker arbetet är allsidigt då det innebär trappstäd, hemstäd, byggstäd, fönsterputs och flyttstäd.