Vi hjälper dig med städningen i Motala

Städfirma i Motala som har som vision att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Hemstäd

Vi kan hjälpa dig med all typ av städning i Motala!

Vi utför lokalvård och kontorsstäd på företag och samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstäd till fönsterputs. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka.

Städarna i Motala AB är en städfirma som verkar lokalt i Motala, Vadstena och Mjölby. Vi är en del av en etablerad städkoncern som finns på totalt 25 orter. Genom vårt lokala arbete med städhjälp finns vi hela tiden nära våra kunder, vilket vi anser är viktigt för att kunna leverera städ av högsta kvalitet. Våra medarbetare har självklart gedigen erfarenhet av städ och är kontrollerade mot brottsregistret. Det i kombination med kontinuerlig utbildning av vår medarbetare innebär att vi stolt kan presentera oss som en städfirma som levererar hög kvalitet i alla sina tjänster.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker att Städarna är en bra arbetsplats. Såklart något vi är väldigt stolta över!

Vi är förmodligen Motalas snabbast växande städbolag

Hemstäd i Motala

Ta hjälp av Städarna i Motala när du vill ha hemstäd. Du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer! Boka hemstäd i Motala.

Fönsterputs i Motala

Vi putsar fönster i Motala på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare i Motala har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har.

Flyttstädning i Motala

Den nya bostaden är din framtid och i tanken har du kanske redan börjat möblera och skapat hemtrevnad innan flyttlasset gått. Flyttstädning däremot kan kännas motigt och dra ner på det som faktiskt är så roligt med flytten. Boka flyttstädning i Motala hos oss på Städarna så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället.

Företagsstäd och kontorsstädning i Motala

Oavsett om det handlar om en reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal vi har i Motala är en sak säker – det första intrycket räknas! Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Kontakta oss för kostnadsförslag på företagsstäd och kontorsstädning i Motala.

Trappstädning i Motala

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till – med löpande trappstädning i Motala minskar också slitage på ytor och material i fastigheten. Vi på Städarna gör mängder av trappstädningar till bostadsrättföreningar och fastighetsägare i hela Motala.

Storstädning i Motala

Kontakta vår trevliga kundtjänst i Motala så går vi igenom dina städbehov och bokar in ett datum. Vi prioriterar det som du tycker är extra viktigt och kostnaden för din storstädning i Motala beror på hur omfattande arbetet är.

/Anna Egir, VD

Hemstäd

Ansvar, bemötande, kvalitet!

Ansvarsförsäkring och brottsregisterkontroll

Serviceinriktade medarbetare

Samma städteam varje gång

Vad kostar städning till företag?

Vi har städhjältar redo för dig! ?

Här är några av de tjänster vi utför: