Stoppa dig själv från att bli kund

Vi gör aldrig någonsin avsteg från att alla ska känna sig 100% trygga i sitt arbete. Vi har tidigare avslutat uppdrag där vi inte kan säkerställa våra medarbetares trygghet eller arbetsmiljö. Vi tvekar aldrig att göra samma sak igen, oavsett hur stor eller liten kunden är.

Stäng av dig själv
Nu tar vi nästa steg för att förekomma att behöva säga upp en kund. Vi försöker nu stoppa det innan det händer.  Därför ger vi dig nu möjligheten att du själv kan välja att stoppa dig att kunna bli kund.

Välj mellan 3-, 6, 12 månader eller tillsvidare.

Stoppa dig här

100% Människor ❤️

Jämställdhet & Jämlikhet
Vi har ett mål om ett jämlikt och jämställt Städarna. Det innebär att alla ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter hos oss. De som blir en del av Städarnafamiljen är människor med Städarnas värderingar – hur du än definierar dig!

Vi är måna om att ha en blandad styrka hos oss och jämställdhetsarbetet är till stor del kvalitativt inriktat och handlar främst om förhållningssätt och attityd, istället för att medarbetarna ska ha en viss procentuell sammansättning av olikheter. ?

Alla våra självklarheter
Läs mer om alla våra självklara värderingar i vår Självklarhetsrapport

Tråkigt men nödvändigt! ?
Genom att fylla i uppgifterna så stoppar du dig själv att bli kund hos oss för att du saknar förnuftiga värderingar. Vi är aldrig långsinta och därför har du möjligheten att själv välja hur länge. 

    Kontaktuppgifter

    Välj period nedan

    Övrigt


    Integritetspolicy