Städarna Uppsala tillsätter ny VD

Städarna Uppsala, som bedriver verksamhet i Uppsala och Enköping, tillsätter nu Karolin Olsson som ny VD.

Städarna Uppsala och satellitkontoret i Enköping består av ca 60 medarbetare och har idag över 500 kunder per månad. Karolin Olsson kliver in i Städarna Uppsala med lång erfarenhet från ledande roller i retail-branschen. Om branschbytet säger Karolin:

Det är med ödmjukhet jag tar mig an detta uppdrag och finner branschbytet som en utvecklingspotential för min egen resa i arbetslivet.” 

Karolin tar över från frånträdande VD Alva Rytterbro, som fortsätter inom bolaget på andra håll. “Jag är otroligt stolt över bolaget och lämnar med glädje nu över stafettpinnen till Karolin, som redan gör och kommer göra att fantastiskt jobb för att ta Städarna vidare till nästa nivå. Jag tvekar inte en sekund på att hon besitter precis de kompetenser som behövs för att utveckla bolaget framåt” säger Alva Rytterbro, frånträdande VD.

Det är med spänning och glädje som jag tillträder som VD för städarna i Uppsala/Enköping. Uppsala är Sveriges fjärde största stad och jag ser en enorm potential i att expandera och växa, dock i lagom takt då jag eftersträvar en minst lika hög kundnöjdhet som vi uppnått tidigare” avslutar Karolin.

För mer information

Karolin Olsson
Ny VD Städarna Uppsala
[email protected]
0763-15 65 69

Tjoffe Sjögren
Koncernchef – Städarna Sverige
[email protected]
0709-65 33 86