Fönsterputsning på alla olika fönster och fastigheter

Fönsterputsning på lägenheter, hus, företag och väldigt speciella fastigheter så som kyrkor med mera. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är experter på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har. Kontakta vår trevliga kundtjänst så hittar vi den lösning som passar bäst för dig.

Få kostnadsförslag

Fönsterputs – För glasklara resultat

Brukar det kännas som ett jätteprojekt att putsa dina fönster? Går det ibland lite väl långt mellan varven? Blir resultatet allt annat än glasklart när du väl greppat tag i fönsterskrapan? Det är inget konstigt alls! Att putsa fönster snabbt och effektivt utan rinnmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städarna vara proffs på just detta.
För renast hem rekommenderar vi att kombinera det tillsammans med återkommande hemstäd eller en storstädning.

Varför välja Städarna?

✅ RUT-avdrag
Givetvis gäller RUT-avdrag även för fönsterputs

Nöjd-kund-garanti
Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd.

Ansvarsförsäkring
Om olyckan skulle vara framme.

✅ Trygg leverantör
Vi är nordens näst största hemserviceföretag

Hemstäd - Så fungerar det!

Putsning av fönster – Så funkar det!

Våra professionella fönsterputsare hjälper hundratals privatpersoner med fönsterputsning flera gånger om året. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra tjänster.

Boka fönsterputs nu💧

Vad kostar det att få putsade fönster?

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Få kostnadsförslag


Villkor för fönsterputsning

Här kan du ladda ner våra villkor för fönsterputs.


Boka rengöring av dina fönster

Våra professionella fönsterputsare hjälper hundratals privatpersoner med fönsterputs flera gånger om året. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om hur det går till.
Bor du i Stockholm kan du räkna ut ditt pris på fönsterputs direkt via Maries som är en del av Städarna.

  Vem är du?

  Vart bor ni?

  Övrigt

  Integritetspolicy


  Fönsterputs
  Vad kostar en fönsterputsning?

  Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Klicka här för att få ett kostnadsförslag för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller rutavdrag för våra fönsterputstjänster.