Städhjältarna

Städarna droppe

Vi är Städarna

Vi jobbar med människor, för människor. Ofta får vi höra negativa åsikter och fördomar gällande städbranschen, städare och folk som anlitar städhjälp. Varför skulle städyrket ses som något fult? När det är bland det finaste man kan göra – hjälpa andra människor. Vi ser samtliga städare hos oss som hjältar, superstjärnor. ⭐️ De kämpar stenhårt, dag ut och dag in, tungt fysiskt arbete, för att underlätta någon annans vardag. Att anlita städhjälp kan generera att den äldre kan bo hemma några år till, att den skadade kan få ett fint hem, att den som avskyr att städa slipper och att den stressade småbarnsfamiljen kan fokusera på sin familj. Är inte det fantastiskt? Nu är det dags – Vi vill förändra bilden av städbranschen! Är du med? ? #städhjältarna

Vi har frågat vad våra kunder tycker

Läs vad våra kunder tycker om våra medarbetare, våra tjänster och om vi lever upp till våra värdeord: Ansvar, Bemötande och kvalitet. Vi vill alltid vara transparenta och arbetar aktivt för att ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare.

98% av våra kunder tycker det är viktigt att vi lägger stort fokus på att våra medarbetare ska ha schyssta villkor och ha en hållbar arbetsmiljö.