TJÄNSTEN ÄR TILLSATT – Vi söker redovisningsekonom

Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Städarna söker nu dig som vill bli redovisningsekonom på Städarna-koncernen och vara med på vår resa mot att bli sveriges största hemservicebolag. Vill du arbeta strategiskt och operativt med redovisning/lön i vårt tillväxtorienterade team? Då är det kanske dig vi söker.

92%

Har förtroende för sin närmsta chef

88%

Trivs med sitt yrke!

91%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

93%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Om Oss
Snabbväxande Städarna Sverige AB är Sveriges 3:e största hemservicebolag med över 420 medarbetare. Städarna är i dagsläget verksamma i 20 orter i mellansverige och kommer att expandera ytterligare under kommande år. Städarnas Servicekontor(Huvudkontor) ligger i centrala Norrköping och erbjuder mycket kreativa och nytänkande miljöer.

Om Tjänsten
Som redovisningsekonom är du en del av vårt kompetenta team och ansvarar ytterst för den löpande redovisningen samt den delar av den löpande lönehanteringen. Detta är den perfekta rollen för dig som vill ha lite mer helhetsansvar. Du arbetar i team med 2 andra medarbetare som arbetar med lönehanteringen respektive kundreskontran. I rollen har du ett helhetsansvar över att det löpande arbetet fungerar, du arbetar med KPI:er för att förbättra kvaliteten i lönehanteringen och kundfaktureringen och är även ansvarig för koncernens ekonomiska rapporter till Styrelsen.

Arbetsuppgifter
– Månadsbokslut
– Hantera lönefrågor/avtalsfrågor/lönerevision
– Arbeta strategiskt med effektiviseringar av redovisningen
– Rapportering till myndigheter
– Bokslutsarbete

Vi Erbjuder
Tillsvidareanställning på heltidsbasis. Möjlighet till flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad på vårt servicekontor i Norrköping.

Din Profil
Vi söker efter dig som har en digital profil och som vill jobba brett med högt och lågt inom redovisning. Du är flexibel och prestigelös och du trivs med att röra dig mellan operativa, strategiska och analytiska arbetsuppgifter.

Dina Erfarenheter
– Lönehantering i Hogia eller Visma
– Redovisning och löpande bokföring
– Leverantörsreskontra
– Kundreskontra
– Arbete med bokslutsdokumentation

Startdatum
Vi har goda möjligheter att anpassa din första tid hos oss efter din erfarenhet och kunskap, det viktigaste är att du har en god grund inom redovisning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ansökan till ulrik@stadarna.se

Vid frågor maila vår ekonomichef Ulrik Hollman på ulrik@stadarna.se