Vill du jobba med Sveriges snabbast växande hemservicebolag?

Som löneadministratör ingår du i ett mindre ekonomiteam. Totalt är vi idag 19 personer på vårt servicekontor i Norrköping som tillsammans är en servicefunktion till våra dotterbolag ute i landet.

89%

Tycker städarna är en bra arbetsplats!

86%

Har förtroende för sin närmsta ledare

88%

Trivs med sitt yrke!

88%

Tycker vi har proffesionellt materialt att jobba med!

Löneadministratör 

Är du en fena på siffror, tycker att ord som intyg, bokföring, löneberedning och rapportering låter fantastiskt spännande och vill arbeta i ett produktivt team på ett bolag där det bokstavligen är högt i tak? Då är du kanske vår nästa lönestjärna!Vi söker nu dig som vill komplettera vårt team och se till att kugghjulen snurrar problemfritt på Städarnas löne- och ekonomiavdelning.

På veckobasis
En vanlig arbetsdag på Städarna kommer du, utöver att förstås ha väldigt trevligt, dricka kaffe och bli besegrad i rundpingis, att arbeta med hela eller delar av löneprocessen. Detta innebär hantering av nya anställningsavtal, avslut av anställningar inklusive intyg, löneberedning, Collectum/Fora, rapportering till myndigheter mm.

Utöver löneadministration kan vissa moment av bokföring vara aktuella i tjänsten beroende på din bakgrund och vad du tycker är utvecklande och roligt.

Vår nya lönestjärna
Är certifierad löneadministratör eller har jämförbar utbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta med löneadministration. Du är dessutom intresserad av redovisning av löner.

Som person mår du som bäst av att jobba mot deadlines och känner stor tillfredsställelse när du är helt klar med en uppgift i tid och det är viktigt för dig att det alltid blir 100 % rätt. Att kunna skratta tillsammans, viljan att bidra till teamet, vara prestigelös och ödmjuk samtidigt säker på sin sak är något vi värderar högt personlighetsmässigt.

Om teamet
Du kommer vara en otroligt viktig pusselbit i det team som sköter administrationen för Städarna-koncernen! Vi sköter i dagsläget 600 löner per månad, 5.000 kundfakturor och löpande redovisning av koncernens ca 20 bolag.

Städarna växte med nästan 60% från 2018 till 2019 och ambitionsnivån är att öka med ca 400 medarbetare under 2020. På Städarna arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner och arbetssätt för att möta den tillväxtresa som vi är på, så en acceptans och driv i teamet för framåtanda och förändring är otroligt viktigt. På Städarna har vi en ljus syn på framtiden – vill du vara med på resan?🚀

Ort: Städarna Sverige AB, Norrköping
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%

 

Är du vår nya löneadministratör?⭐️ Ansök senast 1 mars 2020!

Maila ansökan till rebecca.selin@stadarna.se och märk din ansökan med “löneadministratör”.

 

Läs våra undersökningar i sin helhet ❤️

Här kan du läsa vår senaste Kundundersökning och här hittar du Medarbetarundersökningen. Om det känns tung att läsa så mycket hittar du ett litet axplock nedanför. 👇🏼

Servicekontoret

Delar av vårt servicekontor på vårt 10 års jubileum.

Städfirma

Vi vill ha branschens stoltaste medarbetare

Vi växer i raketfart

Vi jobbar aktivt med att lyfta de goda exemplen och delar därför ut fem stycken hedersamma priser årligen på Städarna Awards