Västerås

Hej Västerås! Dags att flytta? Vi vet att flyttstädning kan vara både tidskrävande och ganska komplicerat. Anlita oss gärna. Vi är experter på flyttstädning. Det gör att vi både snabbt och effektivt ser till att ditt hem blir skinande rent. Vi följer alltid Mäklarsamfundets rekommendationer och har en garanti som innebär att vi alltid kommer tillbaka om du av någon anledning inte är nöjd med vårt arbete. Priset beräknas per kvadratmeter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon: 021-14 22 78

E-mail: vasteras@stadarna.se

Tips: Använd gärna vår chatt i det nedre högra hörnet om du vill kontakta oss. Vi hör av oss till dig så snart vi bara kan!

Flyttstädning

Flyttstädning kan vara både tidskrävande och ganska komplicerat. Därför hjälper vi dig gärna! Städarna utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer. Garanti ingår om ni inte är nöjda!

Offert Läs mer

Har du frågor?

Vill du ha svar på fler frågor? Utnyttja chattfunktionen längst ner till höger på sidan. Vi har även kontaktuppgifter på respektive stads sida.

Frågor & Svar

Ditt städteam

Våra städteam arbetar alltid två och två. Använder du oss flera gånger får du alltid samma personal som arbetar diskret och effektivt hemma hos dig.

Kontaktuppgifter

Vad kostar det?

För att snabbt få en korrekt prisuppgift ringer du kundtjänst på 0771 – 480 480 alternativt skickar ett mail till info@stadarna.se

Ring 0771 - 480 480