Uppsala

1378397 1432620570291034 747152954 n1 Uppsala

 

Hej Uppsala!

I Uppsala utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även de städning av kontor, trapphus m.m., klicka på företag för mer information. Vår personal har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Telefon: 018 – 26 22 78
E-mail: uppsala@stadarna.se

 

Presentkort

Ge bort ett presentkort på städ eller fönsterputs till någon du tycker om! Vi har både presentkort till privatpersoner och företag!

Offert Läs mer

Flyttstädning

Flyttstädning kan vara både tidskrävande och ganska komplicerat. Därför hjälper vi dig gärna! Städarna utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer. Garanti ingår om ni inte är nöjda!

Offert Läs mer

Fönsterputs

Dags att putsa fönstren? Vi hjälper hundratals privatpersoner och företag med fönsterputs flera gånger om året! Städarna har flera professionella fönsterputsare med lång erfarenhet av både stora och små objekt! Lite extra stolta är vi allt över att vår medarbetare Joel Dahlberg som kom 4:a i Fönsterputs SM!

Offert Läs mer

Företag

Vill du få det lika fint på ditt kontor som du har det hemma? Vi har bred erfarenhet av både små och stora företagsuppdrag. VI har idag ett flertal mäklare, fastighetsägare och byggföretag som kunder. Kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa just ditt företag med!

Offert Läs mer

Hemstädning

Låt oss hjälpa dig med städningen så får du tid över åt annat! Vi kommer alltid hem till dig för en gratis konsultation, där vi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Det är alltid samma personal som kommer besöker dig, och du bestämmer själv hur ofta och hur mycket som ska städas. De flesta brukar välja mellan 2-3 timmar varannan vecka.

Offert Läs mer

Storstädning

En riktigt ordentlig städning då och då mår både du och ditt hem bra av. Vid en storstädning städar vi ditt hem lika noggrant som vid en flyttstädning, men möbler och prylar står givetvis kvar.

Offert Läs mer

Har du frågor?

Vill du ha svar på fler frågor? Utnyttja chattfunktionen längst ner till höger på sidan. Vi har även kontaktuppgifter på respektive stads sida.

Frågor & Svar

Ditt städteam

Våra städteam arbetar alltid två och två. Använder du oss flera gånger får du alltid samma personal som arbetar diskret och effektivt hemma hos dig.

Kontaktuppgifter

Vad kostar det?

För att snabbt få en korrekt prisuppgift ringer du kundtjänst på 0771 – 480 480 alternativt skickar ett mail till info@stadarna.se

Ring 0771 - 480 480