I Uppsala utför vi samtliga hushållsnära tjänster. Vi kan underlätta din vardag med allt från hemstädning till flyttstädning. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi utför även städning av kontor, trapphus m.m. Klicka på företag för mer information. Vår personal har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt.

 
Städbolag Uppsala

Lukaz Berg, VD - Städarna i Uppsala och Enköping AB

Lukaz Berg, VD - Städarna i Uppsala och Enköping AB

 


Kontakta oss så berättar vi mer!

Städarna i Uppsala

Telefon: 018 – 26 22 78
E-mail: uppsala@stadarna.se    
Adress: Bangårdsgatan 13
753 20 Uppsala

Lukaz Berg
VD - Städarna i Uppsala AB


Städföretag Uppsala

 
Solekens Hemservice AB

Solekens Hemservice AB

NYHET!
Den 7/4 2017 förvärvade Städarna i Uppsala AB inkråmet i Solekens Hemservice AB. I samband med förvärvet tar Städarna över samtliga kunder och medarbetare och därmed säkerställs att bolagets kunder får fortsatt leverans av städning och att medarbetarna får behålla sina jobb. Bolaget som grundades 2003 har ca 200 kunder och 5st medarbetare. 

Varmt välkommen Lukaz Berg med personal!

Läs pressrelease här

 

 

Städhjälp Uppsala
 

 

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städ

 
Har varit kund hos Städarna i Uppsala sedan något år tillbaka och de underlättar verkligen mitt liv! Helt fantastiskt!
— Josefine, Hemstädskund hos Städarna i Uppsala AB
Jag har märkt att Städarna är ett städföretag i Uppsala som har ett öga och en känsla för vad kunden har för behov i städningen, för jag blir oerhört nöjd varje gång de har städat hos mig!
— Nils-Erik, Hemstädkund hos Städarna i Uppsala AB
Det hemstäd och fönsterputs jag har fått av Städarna, har jag aldrig blivit besviken på! Riktigt nöjd!
— Olof, Hemstädkund hos Städarna i Uppsala AB

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!