Städarna i Varamon tillsätter ny VD

Städarna i Varamon
Städarna i Varamon tillsätter ny VD

Städarna i Varamon AB som bedriver verksamhet i Motala, Mjölby och Tranås tillsätter Anna Danckwardt-Lillieström som ny VD. Anna är en mycket omtyckt och kompetent ledare som har arbetat som arbetsledare inom bolaget sedan januari 2018.

Frånträdande VD, Filip Printzells resa fortsätter i moderbolaget Städarna Sverige AB, där Filip numera är delägare och COO. Filip kommer att jobba med att supporta de 16 dotterbolagen och jobba nära respektive VD.


“Det är nu 4 år sedan vi startade denna resa och jag är otroligt tacksam och stolt över vart vi är idag. Jag ser fram emot att fortsätta min resa inom Städarnakoncernen, samtidigt som det känns fantastiskt att få lämna vidare stafettpinnen för Motala och Mjölby till just Anna som är en otroligt duktig ledare som kommer ta bolaget till nästa nivå.” säger Filip Printzell, Grundare Städarna i Varamon AB.

“Det är ärofyllt att få ta över stafettpinnen efter Filip. Då vi har varit sida vid sida under några år så känner jag mina kollegor väl och vet vad vi kan. Det ska bli så kul att få göra detta tillsammans med dom!” Säger Anna, VD Städarna i Varamon

Om Städarna
Städarna i Varamon grundades 2016 och är ett kvalitetsbolag inom städservice för privatpersoner och företag. Bolaget omsätter idag ca 12 mkr och hjälper varje månad över 400 privatpersoner och företag med återkommande städning. I dagsläget sysselsätter bolaget ca 40 medarbetare. Bolaget är ett dotterbolag inom koncernen Städarna Sverige som är verksamma på 23 orter med 600 medarbetare.

 För mer information

Anna Danckwardt-Lillieström
VD, Städarna i Varamon AB
[email protected]
076 – 340 92 88

Filip Printzell
COO – Städarna Sverige
[email protected]
076 – 310 36 61