Städfirma som ordnar allt ifrån hemstäd till företagsstäd

Städarna i Uppsala hjälper idag närmare 400 privat- och företagskunder varje månad med löpande hemstäd, fönsterputs, lokalvård och liknande tjänster. Städarna i Uppsala drivs av den prisbelönta tidigare UF-företagaren Alva Rytterbro.

För oss står kunden i fokus men för oss är det även lika viktigt att våra medarbetare trivs på arbetet. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare!

Vi anpassar oss helt efter dina önskemål – från punktinsatser då och då till städning varje vecka. Vi tror att kontinuitet är nyckeln till en hög kvalitet och därför strävar vi efter att det alltid är samma medarbetare som utför städningen. 

Våra medarbetare utbildas genom vårt interna utbildningsprogram som vi kallar Städarna Academy och våra medarbetare arbetar diskret och professionellt.

 


Kontakta oss så berättar vi mer!
Alva Rytterbro, VD, delägare

Städarna i Uppsala
Telefon: 018 – 26 22 78
E-mail: uppsala@stadarna.se    
Adress: Kungsängsvägen 19, 753 23 Uppsala

Vill du kontakta någon speciell på Städarna i Uppsala? Klicka här!


Städföretag Uppsala

 

Städhjälp Uppsala
 

 

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städhjälp

Har varit kund hos Städarna i Uppsala sedan något år tillbaka och de underlättar verkligen mitt liv! Helt fantastiskt!
— Josefine, Hemstädskund hos Städarna i Uppsala AB
Jag har märkt att Städarna är ett städföretag i Uppsala som har ett öga och en känsla för vad kunden har för behov i städningen, för jag blir oerhört nöjd varje gång de har städat hos mig!
— Nils-Erik, Hemstädkund hos Städarna i Uppsala AB
Det hemstäd och fönsterputs jag har fått av Städarna, har jag aldrig blivit besviken på! Riktigt nöjd!
— Olof, Hemstädkund hos Städarna i Uppsala AB

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET  Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!