Vi hjälper både företag och privatpersoner med allt inom städ i Trosa, Gnesta och Vagnhärad.
Våra medarbetare har gedigen erfarenhet av branschen och samtliga är kontrollerade mot brottsregistret.
Undrar du varför du ska välja oss? Läs här!

När du anlitar oss på Städarna i Nyköping kan du känna dig trygg i att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din städning. Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster så tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Om du vill bli kund hos oss börjar vi med ett besök i ert hem eller på ert företag där vi går igenom era behov och vi berättar vilka vi är och hur vi arbetar. Därefter kommer vi tillsammans överens om bästa möjliga lösning för er och påbörjar sen städningen så snart det passar er. Varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller email! Vi är ett städföretag att lita på!

 
 Camilla Maurer, VD, delägare - Städarna i Trosa   Kontakta oss så berättar vi mer! Camilla Maurer, VD, delägare Telefon:  0155 – 26 62 78 E-mail: trosa@stadarna.se  Adress: Fruängsgatan 18 Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare! Kontakta oss så berättar vi mer! MVH Camilla Maurer VD, delägare - Städarna i Trosa 0156- 265 26 camilla@stadarna.se  Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Trosa? Klicka här!

Camilla Maurer, VD, delägare - Städarna i Trosa

Kontakta oss så berättar vi mer!
Camilla Maurer, VD, delägare

Telefon: 0155 – 26 62 78
E-mail: trosa@stadarna.se
Adress: Fruängsgatan 18

Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare!

Kontakta oss så berättar vi mer!

MVH Camilla Maurer
VD, delägare - Städarna i Trosa

0156- 265 26
camilla@stadarna.se

Vill du kontakta någon speciell person på Städarna i Trosa? Klicka här!


Städbolag Trosa

 

Nöjda kunder som har haft hemstäd, fönsterputs eller städhjälp

Nöjd städkund!
Vi har varit kunder hos Städarna länge och är super nöjda. Ett städföretag med trevlig och noggrann personal.
— Annika, Hemstädskund hos Städarna i Trosa
De gör ett toppenjobb! Vi uppskattar tjänsten hemstäd och de små detaljerna ni lägger ned på mitt vårt.
— Olle, Hemstädkund hos Städarna i Trosa AB

 ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

ANSVAR - BEMÖTANDE - KVALITET

Våra ledord är ansvar, bemötande & kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högst kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!