Trappstädning efter dina behov

En trappuppgång som är ren och fräsch är trevlig att komma till, vi ser även till att de allmänna utrymmena alltid är på topp.

Ett städbolag som känns bra i magen ? Läs om vårt självklarhetsarbete

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln

Om du regelbundet städar trapphuset minskar då risken för slitage. Allt smuts och grus som släpas in sätter sig på trappor och stengolv, om dessa smutspartiklar ej tas bort så kan det leda till permanenta skador. Att anlita trappstädning är ett vinnande koncept för både dig, de som bor där och dina trappor!

☑ Höjer helhetsintrycket och är välkomnande
☑ Minskar slitage på ytor och material

Hur går trappstädningen till?

Det som behövs för att utföra trappstädningen tar vi med oss, det som behöver finnas på plats är tillgång till el och vatten. Frekvensen på städningen kan variera beroende på behov och önskemål, vi hjälper gärna till med råd utifrån vår expertis. Vi kommer sedan tillsammans överens om ett schema för din fastighet.

Hur ofta bör trappen städas?

Hur ofta en trapp behöver städas kan ha olika faktorer. Dels beror det på hur mycket aktivitet det är i trapphuset men även vilket material som finns har betydelse. Allt detta tittar vi på och tar tillsammans fram ett upplägg utefter just ditt behov, det vanligaste upplägget är att vi städar en gång i veckan.

Kostnadsförslag

För att få en offert på städning i din fastighet behöver du skicka in uppgifter. När vi fått in din förfrågan återkommer vi till dig inom kort med en offert!

Var bor du?

Kära kund!

Städarna i din stad har blivit en del av Hemfrid. För bokning av städhjälp hänvisar vi dig till Hemfrid

  Vilka är ni?

  Kontaktuppgifter

  Vart finns ni?

  Övrigt


  Integritetspolicy

  Ansvarsfullt miljöarbete

  För oss på Städarna är det en självklarhet att arbeta aktivt med miljöfrågor. Vi arbetar dagligen med de frågor som kan påverka vår planet negativt, vi gör mycket bra saker men vi har fortfarande mycket kvar att göra! Här kan du läsa mer om vårt arbete!

  Trappstädning
  Hur ofta behöver man ha städning?

  Hur ofta trapporna behöver rengöras är individuellt utifrån hur mycket de trafikeras om dagarna. För lägenhetskomplex som är normalt nedsmutsade är vår rekommendation 1 gång per vecka under sommarhalvåret och 2 gånger per vecka under vinterhalvåret.

  Vad behöver finnas på plats?

  Vi tar med all utrustning och de enda ni behöver bistå med är ett låst utrymme att förvara städmaterial i samt möjlighet att fylla upp en hink med vatten.

  Erbjuder ni service av entremattor?

  Självklart! Fyll i formuläret här så återkommer vi så snart som möjligt med ett prisförslag.

  Ingår fönsterputs av trapphus?

  Absolut, om ni önskar fönsterputs lägger vi till detta i ert avtal. Många föreningar lägger till både återkommande storstädning och fönsterputs 2-4 gånger per år!