Presentkort

Handla presentkort

Ge bort ett presentkort till
någon du tycker om! 
❤️

Du väljer själv vilket belopp presentkortet ska innehålla.

 

Hemstäd – Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge dig råd om vad som är lagom. De flesta brukar välja mellan 2-3 timmar varannan vecka.

Varför välja städarna?

– Kollektivavtal – Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!
– Nöjd kundgaranti – Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar det du eventuellt inte är nöjd med.
– Ostraffade medarbetare
– Samma team ger hög och jämn kvalitet!
– Ansvarsförsäkring

Vill du komma i kontakt med oss?

hemstädning

Vad ingår i städningen?

Städarna har en grundlista över vad som ingår i en ordinarie veckostädning. Den bygger på vår gedigna erfarenhet av vad som generellt behöver göras för att ditt hem ska kännas rent och fräscht. Listan kan naturligtvis justeras utifrån dina specifika önskemål och behov. Strykning och klädvård är ett exempel på tjänster som kan ingå i din veckostädning.

Städhjälp

Ditt personliga städteam

För att du ska känna dig trygg strävar vi dessutom alltid efter att det varje gång ska vara samma medarbetare som städar hemma hos dig. Då blir också städningen så effektiv som möjligt. Våra städteam arbetar ofta två och två beroende på hur logistiken ser ut.
Läs gärna mer om våra fantastiska medarbetare.

Boka hemstäd
Hemstäd

Timmarna tillgodo vid avbokning

Givetvis har du möjlighet att boka av ett städtillfälle. Om du gör det senast sju dagar i förväg får du de avbokade timmarna tillgodo. Dessa kan du använda längre fram för ett extra städtillfälle eller till ett urval av våra övriga tjänster som exempelvis fönsterputsning, storstädning eller trädgårdstjänster.

Vad kostar det?

Som avtalskund hos Städarna betalar du en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just ditt hem. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra hemstädtjänster.

Beställ presentkort

Fyll i formuläret så ordnar vi resten!