Golvvård för alla typer av golv

Vi utför golvvård på trägolv, stengolv, plastgolv, linoleumgolv med mera.

Boka golvvård
Vad kostar städning till företag?

Golvvård – förläng livslängden

Att kliva in hos ett företag som tagit alla delar av sin lokalvård på allvar är en fröjd. Det märks i luften och inte sällan även på stämningen. När skrivborden är dammade, fönstren putsade, toaletterna städade och mötesrummen klanderfria ja då känns det helt enkelt bra för både medarbetarna, kunderna och affärerna. Företag som insett detta vet att fräscha golv är en viktig pusselbit för totalupplevelsen. Därför har du säkert redan sett till att golvytorna i era lokaler får regelbunden städning. Vill du glänsa lite extra finns det dock bara en sak som gäller. Då ska du med jämna mellanrum satsa på professionell och grundlig golvvård.

Vilka typer av golv gör vi golvvård på?

Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från Städarna.

Så fungerar golvvård!

Vår kunniga medarbetare hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster

Vad kostar golvvård?

Kostnaden för golvvård beror givetvis på hur stora golvytor det rör sig om och vilka material golven är gjorda av. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för vård av just dina golv. Självklart gäller RUT-avdrag för våra golvvårdsstjänster.

Boka golvvård

Vår kunniga personal hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster

    Vem är du?

    Vart finns ni?

    Övrigt

    Integritetspolicy