Företagsstäd och kontorsstädning

Företagsstäd och kontorsstädning 💧

Vem tömmer er soppåsar? Dags att ta hjälp av ett städföretag? Den bästa företagsstädningen är den man inte behöver tänka på och det kan vi på Städarna hjälpa till med!

Städning på företag & kontor STÄDNING PÅ FÖRETAG & KONTOR
Städning på företag & kontor

Våra städhjältar löser det mesta!
Oavsett om det handlar om reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Från första sekunden någon kliver in hos er bildas det ett första intryck och det intrycket är precis lika viktigt som t.ex. trappstädning. Medveten eller omedveten men det kan bli svårt att ändra på senare. Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna den bästa möjliga känslan från första gången de tar ett kliv innanför tröskeln! Ett bra och vanligt komplement att lägga till i städningen är fönsterputs.

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats!
Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar. Vi på Städarna erbjuder regelbunden städning till er verksamhet så ni kan lägga tiden på annat! Att städa en arbetsplats är precis som att städa i ditt eget hem. De ytor man använder mycket som t.ex. toaletter kräver mer regelbunden städning än andra ytor i byggnaden. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ett upplägg som passar er bäst!

Vi hjälper ert företag med heltäckande utbud

🧽 Storstäd

Nollställ era lokale

🧻 Förbrukningsmaterial

Vi ser till att ni alltid har påfyllt

🧼 Fönsterputs

Enstaka eller återkommande

💎 Golvvård

Vi är experter på alla material

 

Auktoriserat Serviceföretag

Ett auktoriserat serviceföretag ❤️

Det betyder kort och gott att vi följer Almega Serviceföretagens auktorisation kriterier och vilka det är kan du läsa mer om här. För oss är det viktigt att människan alltid är i fokus och jobbar dagligen med dessa frågor. Människan är det viktigaste vi har, både våra städhjältar men även våra kunder.

 

Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

Läs gärna med om investeringen och vårt arbete

Företagsstädning – Så funkar det!

Företagsstädning – Så här funkar det!
Kontakta oss så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning, givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan. Det är även vanligt att man gör en storstädning några gånger om året där vi får möjlighet att gå lite mer på djupet.

Varför välja Städarna?
Nöjd-Kund-GarantiKvalitétsgaranti med åtgärd tills du är nöjd
Brottsregisterkontroll – Alla våra medarbetare är kollade i brottsregistret
Ansvarsförsäkring – Om olyckan skulle vara framme

Kostnadsförslag

Vad kostar städning till företag?

Vad kostar städning av företag?
Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi har kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle samt hur ofta ni önskar städning. Kontakt oss för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler.

Städ företag – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

  Vilka är ni?

  Kontaktuppgifter

  Vart finns ni?

  Övrigt

  Integritetspolicy


  Städ – Företag

  Vi erbjuder många olika tjänster och kan lösa det mesta! Våra städhjältar hjälper kontor, butiker, byggföretag och fastighetsägare.

  Kontor, butiker m.m.

  – Lokalvård
  – Storstäd
  – Fönsterputs
  – Golvvård
  – Entrémattor
  – Kontorsstäd

  Fastighetsägare

  – Trappstädning
  – Avhysningsstäd
  – Flyttstäd
  – Fönsterputs
  – Städ till hyresgäster
  – Sanering
  – Klottersanering

  Byggföretag

  – Etablering/bodstädning
  – Entreprenadstädning
  – Fönsterputs

   

  Företagsstäd
  Får företag göra rutavdrag?

  Nej, enbart privatpersoner kan göra rutavdrag.

  Har era medarbetare sekretess?

  Alla medarbetare på Städarna är under sekretess så ni kan känna er trygga i både hemmet och på kontoret.

  Är alla era medarbetare kvalificerade för sina tjänster?

  Alla våra medarbetare får utbildning inom städservice och hushållsnära tjänster. I utbildningen ingår bland annat kunskap om kemiska rengöringsmedel, städmetoder, städteknik, hygien, ergonomi, första hjälpen vid olycksfall och sist men inte minst miljöaspekter.