Kontorsstädning och företagsstädning

Förbättra inomhusmiljön men professionell kontorsstädning. En ren arbetsplats bidrar inte bara till en bättre arbetsmiljö, utan kan också ge positiva effekter på produktiviteten hos anställda.

☑ Ansvarsförsäkring
☑ Trygg leverantör
☑ Nöjd-kund-garanti

Vi hjälper företag med ett heltäckande utbud ? Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder

Våra städhjältar löser det mesta!

Oavsett om det handlar om reception, kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna den bästa möjliga känslan från första gången de tar ett kliv innanför tröskeln! 

Kontorsstädning – för en ren och trygg arbetsmiljö

Vi på Städarna har stor erfarenhet av kontorsstädning av olika verksamheter. Vårt erfarna städteam arbetar för att ge din verksamhet en dammfri och trivsam miljö, vilket kan förbättra produktiviteten och välbefinnandet hos de anställda. Vi skräddarsyr gärna en städlösning som passar just era behov och tar hand om allt från regelbunden kontorsstädning och fönsterputs till inköp av förbrukningsartiklar.

Välja Städfirma

Företagsstädning – Så här funkar det!

Vi bokat in ett förutsättningslöst besök och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning, men givetvis kan vi ge er råd om vad som anses lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan. Det är även vanligt att boka tillvalstjänster såsom:

Vad kostar företagsstädning?

Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast pris varje månad. Den baseras på antalet timmar och frekvens som vi har kommit överens om. Kontakt oss för att så snabbt som möjligt få ett korrekt pris för städning av just era lokaler!

Kostnadsförslag – företagsstädning

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Var bor du?

Kära kund!

Städarna i din stad har blivit en del av Hemfrid. För bokning av städhjälp hänvisar vi dig till Hemfrid

  Vilka är ni?

  Kontaktuppgifter

  Vart finns ni?

  Övrigt


  Integritetspolicy

  Auktoriserat Serviceföretag

  Ett auktoriserat serviceföretag ❤️

  Det betyder kort och gott att vi följer Almega Serviceföretagens auktorisation kriterier och vilka det är kan du läsa mer om här. För oss är det viktigt att människan alltid är i fokus och jobbar dagligen med dessa frågor. Människan är det viktigaste vi har, både våra städhjältar men även våra kunder.

  Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

  För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

  Läs gärna med om investeringen och vårt arbete