Städ till företag

Vi hjälper er med städning till företaget oavsett det lilla kontoret till den stora industrin.

Kostnadsförslag
Städning på företag & kontor Lokalvård
Städning på företag & kontor

Städ till företag – Era dammråttor är vår business

Är du och dina kollegor riktigt grymma på det ni gör? Har ni fullt upp med att fokusera på er företagsverksamhet och skapa nytta för era kunder? Bra! Då är det precis det ni ska lägga er tid och energi på. Inte ska ni behöva oroa er för om det är lite dammigt i konferensrummet eller saknas papper på kundtoaletten. Lokalvård kan ni med varm hand lämna över till oss. Det är nämligen Städarnas business!

Fönsterputs

Företagsstädning – Så funkar det!

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

Kostnadsförslag

Vad kostar städning till företag?

Som avtalskund hos Städarna betalar ni en fast månadsavgift. Den baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta vår kundtjänst för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för städning av just era lokaler.

Städ – Företag

Kontor, butiker m.m.

– Lokalvård
– Storstäd
– Fönsterputs
– Golvvård
– Entrémattor
– Kontorsstäd

Fastighetsägare

– Trappstädning
– Avhysningsstäd
– Flyttstäd
– Fönsterputs
– Städ till hyresgäster
– Sanering
– Klottersanering

Byggföretag

– Etablering/bodstädning
– Entreprenadstädning
– Fönsterputs

 

Städ företag – Kostnadsförslag

Kontakta vår trevliga kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har.

Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd om vad som är lagom.

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan.

GDPR