Fönsterputsning på alla olika fönster och fastigheter

Behöver du hjälp med fönsterputs i ditt hem eller kanske på ditt jobb? Vi kan utföra putsning på allt ifrån hus och lägenheter till företag och byggnader som t.ex. kyrkor. Vi är experter på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och är kunniga på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har. Kontakta vår trevliga kundtjänst för att hitta den lösning som passar bäst för dig.

Få kostnadsförslag

Fönsterputs – För glasklara resultat

Brukar det kännas som ett jätteprojekt att putsa dina fönster? Går det ibland lite väl långt mellan varven? Blir resultatet allt annat än glasklart när du väl greppat tag i fönsterskrapan? Det är inget konstigt alls! Att putsa fönster snabbt och effektivt utan att det blir rivmärken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi på Städarna vara proffs på just detta och hjälper dig gärna så du får tiden över till annat. 

För renast hem rekommenderar vi att kombinera det tillsammans med återkommande hemstäd eller en storstädning.

Varför välja Städarna?

✅ RUT-avdrag
Givetvis gäller RUT-avdrag även för fönsterputs

Nöjd-kund-garanti
Kvalitetsgaranti med åtgärd tills du är nöjd.

Ansvarsförsäkring
Om olyckan skulle vara framme.

✅ Trygg leverantör
Vi är nordens näst största hemserviceföretag

Hemstäd - Så fungerar det!

Putsning av fönster – Så funkar det!

Våra professionella fönsterputsare hjälper hundratals privatpersoner med fönsterputsning flera gånger om året. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra tjänster.

Boka fönsterputs nu💧

Pssst! Visste du att Städarna har gjort en klimatinvestering? 

För oss är det viktigt att vi tar hand om planeten vi lever på och gör allt vi kan för att kompensera vår påverkan. För ett tag sedan investerade vi t.ex. i mellangrödor som minskar den utsläppta koldioxidhalten i luften och därmed bidrar till ett mindre CO2-avtryck.

Läs gärna med om investeringen och vårt arbete

Vinterkyla eller sommarvärme – Vi löser putsningen! 

Många tror att man inte kan putsa fönsterna under vinterhalvåret vilket inte stämmer. Oavsett om ni vill beställa en putsning inför midsommarfesten eller tills ljusstakarna ska upp så har vi resurserna för att hjälpa till, snö och regn hindrar inte oss! Hur många gånger om året man behöver en putsning kan såklart variera, för ett vanligt hushåll rekommenderar vi en putsning 1 gång per kvartal.

Vad kostar det att få putsade fönster?

Kostnaden för fönsterputs beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta oss för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift av just dina fönster och dina behov. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Få kostnadsförslag


Villkor för fönsterputsning

Här kan du ladda ner våra villkor för fönsterputs.


Boka rengöring av dina fönster

Våra professionella fönsterputsare hjälper hundratals privatpersoner med fönsterputs flera gånger om året. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om hur det går till.
Bor du i Stockholm kan du räkna ut ditt pris på fönsterputs direkt via Maries som är en del av Städarna.

  Vem är du?

  Vart bor ni?

  Övrigt

  Integritetspolicy


  Fönsterputs
  Gäller rutavdrag på alla era städtjänster?

  Alla tjänster som Städarna erbjuder privatpersoner är rut berättigade förutom dödsbostädning.

  Vad kostar en fönsterputsning?

  Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Klicka här för att få ett kostnadsförslag för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller rutavdrag för våra fönsterputstjänster.