Flyttstädning när det är dags att flytta

Är det dags att flytta? Boka flyttstädning hos oss så kan du fokusera på det nya hemmet fullt ut istället. Det förtjänar du! 

☑ Kollektivavtal
☑ Trygg leverantör
☑ Nöjd-kund-garanti

Ett städbolag som känns bra i magen ? Läs om vårt självklarhetsarbete

Flyttkartonger - flyttstädning

Vad är egentligen en flyttstädning?

Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist. Och tråkig. Och alldeles, alldeles underbar. Åtminstone om du slipper göra den själv! ?

Vad kostar en flyttstädning?

Flyttstädningens pris baseras på olika faktorer såsom bostadens storlek, skick och omfattningen av tillval såsom städning av garage eller vindsförråd. Kontakta vår kundservice så tidigt som möjligt i din flyttplanering så lämnar vi ett skräddarsytt fast pris efter dina behov.

Flyttstädning lägenhet

Vilka krav ställs på en flyttstädning?

Kraven på en flyttstäd kan variera men i regel ställs det mycket höga krav på städningen när bostaden ska överlämnas. När du anlitar Städarna försäkrar du dig om att städningen blir korrekt och att den uppfyller de krav som ställs på en ordentlig flyttstäd. Dessutom gäller alltid:

 • Fast pris

 • Ansvarsförsäkring

 • Kvalitetsgaranti 

Boka flyttstädning

Kontakta oss så ser vi till att du får ett kostnadsförslag som är helt anpassat utifrån just din bostad. När du godkänt kostnadsförslaget bokar vi in en tid som passar smidigt tillsammans med din flyttplanering.

Vi ser givetvis till så att överlämningen av nyckeln blir så smidig som möjligt och självklart lämnar vi garanti på vårt arbete.

Var bor du?

Kära kund!

Städarna i din stad har blivit en del av Hemfrid. För bokning av städhjälp hänvisar vi dig till Hemfrid

  Vem är du?

  Var bor du?

  Övrigt


  Integritetspolicy

  Flyttstädning fastpris

  Vem ansvarar för flyttstädningen?

  Ska du lämna bostaden är det vanligtvis ditt ansvar att se till att bostaden är ordentligt flyttstädad innan överlämning. Detta är vanligtvis en del av avtalet mellan säljare och köpare eller hyresgäst och hyresvärd. 

  Att utföra en flyttstädning på egen hand kan vara utmanande, speciellt om du bor i en stor bostad eller har begränsat med tid. Stryk därför en av många saker att tänka på inför din flytt och boka istället en professionell flyttstäd.

  Flyttstädning tid

  Hur lång tid tar en flyttstädning?

  Tiden det tar att utföra en flyttstädning beror på en mängd olika faktorer. Främst beror tidsåtgången på bostadens storlek, exempelvis om det gäller flyttstäd av en villa eller lägenhet. Inget hem är det andra likt och därför kan tidsåtgången skilja sig. Ett räkneexempel skulle kunna se ut såhär:

  Flyttstäd av villa en 120-140 kvm med normalstora fönster: Beräknad städtid ca 15h. 

  Kontakta oss för att få en mer exakt tidsuppskattning baserat på din specifika situation ?

  Utropstecken med hjärta

  Städgaranti för din trygghet

  När du bokar en flyttstädning hos oss kan du känna dig trygg i att arbetet utförs på ett professionellt sätt. Vi har en gedigen erfarenhet av flyttstäd av villor, små och stora lägenheter, gårdar med mera. Vi erbjuder alltid städgaranti så att du slipper ansvaret och kan fokusera på det roliga med flytten istället. Om du eller den nyinflyttade mot förmodan inte är nöjd med städningen, åtgärdar vi självklart bristen direkt. Vi kräver endast att du kontaktar oss inom sju dagar efter utförd städning.

  Allmänna villkor för flyttstäd – läs mer.